Правилно пресметнато ли е съдържанието на продуктите?

01.08.13
16:21

Здравейте, в момента си правя диетата за качване, сметнал съм колко общо белтъчини, мазнини,въглехидрати и калории са и искам да ви попитал правилни ли са ми сметките и горе-долу толкова ли са.
Хранене 1    
- Яйце, белтък,  6 бр
- Яйце, жълтък,  3 бр
- Овесени ядки, сурови  100 гр
Хранене 2    
- Кисело мляко, обезмаслено 
- Банани, сурови 150 гр 
Хранене 3    
- Пилешко, гърди, печени 250 гр
- Ориз, бял, 500 гр
Хранене 4    
- Риба тон 200 гр 
- Салата, зеленчуци, без дресинг 
Хранене 5    
- Бадеми  50 гр 
- Кисело мляко, обезмаслено 

Нарочно съм сложил всичкия ориз на едно място, естествено няма да го ям наведнъж :D
Това е, което ми се получи на мен - Белтъчини  219     Въгл 291     Мазнини 67       Кал 2567, толкова ли са горе-долу ?

ПС: Диетата е от тук, за да си направите сметки (най-долната картинка)

просто съм махнал този (100 грама суров ориз), извадил съм неговото съдържание и съм добавил съдържанието на 500 грама ГОТОВ ориз, и просто исках да се убедя, че не съм объркал нещо.

ПС Сметнах всеки продукт по отделно, разликата е малка (+-70-80 калории) и е в калориите и въглехидратите общо взето, ще си ги набавя лесно, ако може някой да погледне още веднъж за да съм напълно сигурен дали са горе-долу правилно пресметнати, ще съм му много благодарен :)

Темата беше редактирана от fkfhgl на 01.08.13 17:34.

01.08.13
18:29

Още малко въглени няма да ти навредят.

01.08.13
19:53

От какъв източник да са ? 500 грама ориз, 100 грама овесени ядки,  150 грама банан и 100 грама бадеми са ми общо взето, какво друго да вкарам ?

Мнението беше редактирано от fkfhgl на 01.08.13 19:53.

02.08.13
19:59

Не си купувай обезмаслено мляко, а такова с повече масленост! Не е случайно, че то е по-скъпо, повярвай ми.  След тренировка може да се размажеш от въглехидрати и протеин- аз си правя шейк към 400мл мляко 3.6% с около 200гр извара и стабилно поръсено с Нескуик. Повярвай ми, не е гадно. Това са допълнителни за деня ~50гр протеин ~14гр мазнини и поне 200ккал въглехидрати (нескуика е с яко захар)

02.08.13
23:56

Знам, че не е гадно, имах един неовкусен протеин, в който слагах нескуик и беше супер, изварата не ми пречи :) Благодаря !

06.08.13
01:18

Като цяло добър ли е режима, 55 килограма съм, 162 висок ?

Моля за отговор, добър ли е режима ?
Все си мисля, че това ядене с банана и киселото мляко и преди лягане бадеми с кисело мляко е излишно ? Не може ли да се замести с нещо по-калорично и по-богато на въглехидрати примерно ?
Или от хранене 2 да си оставя банана и киселото мляко, и отделно да хапна малко ориз ? А пък вечер знам ли ... преди лягане добре ли са тия бадеми с киселото мляко ? Също ще пия по 1 доза гейнър на ден. Добре ли е за 55 килограма ?

Мнението беше редактирано от fkfhgl на 14.08.13 18:58.

14.08.13
22:20

И 4тото хранене ми се струва, че може да се замени, примерно вместо риба да сложа пилешко филе, и вместо салата да сложа пак нещо богато на въглени.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1