Черни изпражнения - възможна причина?

03.08.13
15:32

От 3 дни имам черни изпражнения и болка под дясното ребро, от какво се получава това?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.08.13 19:29.

Carbohydrate

03.08.13
16:08

казано от Ицо на 03.08.13, 15:32:

От 3 дни имам черни изпражнения и болка под дясното ребро, от какво се получава това?

Отивай на лекар и не търси във нета, защото може да намериш много неща)), които няма да ти харесат. Може и да не е нищо, но лекаря ще каже. Причините са много.

03.08.13
16:35

Ял ли си маслини? :)

03.08.13
17:32

Черни изпражнения може да е показател за кръвоизлив в горните етажи на храносмилателната система - стомах, дванадесетопръстник. Т.е. кървяща язвичка или нещо друго. Отиди веднага на лекар!

03.08.13
19:19

Кога се появява болката... след като се нахраниш или когато си гладен. Остра, тъпа ли е...

04.08.13
21:30

Възможна причина-кървене от храносмилателната система, ако вземаш таблетки с желязо в повишено количество, боята от разни напитки и храни които са тъмно оцветени, може би същ ако ядеш често и в голямо количество храни съдържащи желязо. Примерно черен дроб. Обаче ако е такъв случая,гледай да не прекаляваш и да не се натрупа много желязо в организма. Защото в по-голямо количество е токсично и вредно за вътрешните органи. Не е лошо да ти изследват хемоглобина и въобще кръвната картина.

07.08.13
23:16

оказа се че е нищо, след изследвания и гастроентроскопия

Мнението беше редактирано от Ицо на 07.08.13 23:17.

27.08.13
08:46

Ниски въглехидрати по-скоро.Аз съм често така,особено след дълъг период от 3-4 дни на диета с изключителна рестрикция.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1