Аргинин, Орнитин, Лизин на прах?

04.08.13
10:39

Здравейте
Имам следният проблем-купих добавка(TLN-Немска фирма,Maximum HGH-състав Arinin,Ornithin,Lysin и то директно от германия живея там) която съдържа изброените Аминокисилини но никога преди не бях използвал подобна такава и незнам дали е нормално да се случва така,първо прахът не стои плътно като сол а по скоро като пудра захар,второ растваря се мигновено и има не много приятен вкус,трето и най важно получавам болки в областа на черния дроб което силно ме учудва,допълнително пия протеин (ON Whey GS и Глутамин),дали според вас продукта е менте или е нормално всичко това?

PS-Само да вметна също пробвах на въпросната фирма продукт GABA на прах и пак по същия начин и изглеждаше и се разтваряше само вечер преди лягане и на другият ден болка отново в черният дроб!

Благодаря ви!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.08.13 22:46.

04.08.13
11:43

Няма как да е нормално да те заболява черния дроб. Ако ти е мил живота спри тия боклуци, ако ли не - изчакай някой по форумите да те успокои, че и той е пил и го е боляло, но е станал много як и всичко е ОК

04.08.13
11:48

Имал съм пудри орнитин и аргинин и мога да потвърдя, че се разтварят изключително лесно. Буквално се пръскат във водата. Всички изолирани аминокиселини, които са ми били не овкусени са имали странен вкус и са били далеч от приятното, като може би изключим глутамина, той ми е неутрален.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1