Сваляне на килограми

05.08.13
04:37

Здравейте!Казвам се Иван Симеонов от Силистра.Другият месец ще навърша 19 години.Пиша тук,защото това е най-посещаваният и коментиран български форум за фитнес,здравословно хранете и т.н.
Както написах вече на 19 години съм и тежа около 100 килограма(не съм се мерил от началото на 2013,но тогава бях 98 и не вярвам да съм свалил). За да не се отклонявам от темата,ще кажа,че мога да тренирам само месец и половина най-много,защото ме приеха да следвам в Англия,и трябва да замина на 21-23 септември.През последните 2 години доста напълнях,защото водех по-заседнал начин на живот,по простата причина,че бях доста зает с учене и подготовка за някои изпити,които вече минаха.Почти нямах време да излизам,да не говорим за трениране и джогинг.
През този месец и половина почивка искам да сваля мазнината от гърдите,корема и краката,най-вече ако мога да сваля от гърдите,защото те най-много ме тормозят.Искам да попитам по опитните от вас,които се занимават активно с трениране и упражнения,как и с какви тренировки мога да постигна този резултат.Не желая да ставам релефен и да изкарвам плочки,ясно ми е,че това не може да стане за месец и половина.Просто искам да сваля килограми,за да ги няма ужасните гърди и корем,а и като замина да съм малко по във форма,да не съм толкова отпуснат.Не ми предлагайте само да тръгна на фитнес,защото той ми е отпаднал като вариант.Просто никакъв шанс!
Изминалата седмица разглеждах доста статии и коментари относно отслабване за месец и доста хора бяха писали,че е възможно,имам предвид без релеф просто сваляне на излишни килограми,но не бяха дали никаква програма с упражнения или нещо от този вид.Аз,самият,мисля да почна да тичам  вечер 3,4 пъти в седмицата и да си правя упражнения от рода на лицеви упори и коремни преси в домашна обстановка,както и тренировки с дъмбели(имам 2 по 10 кг. всеки). Също така ще намаля яденето,като спра с хляба,бирата и ще избягвам пържени и тестени храни(доколкото е възможно).
Ще помоля по-опитните да споделят мнението си!Кажете,има ли смисъл да започвам с “моята програма”,според вас ще сваля ли корема и гърдите с тези упражнения?Предложете,ако се сещате,и някои други упражнения,които могат да се правят вкъщи,но пак казвам,без фитнес!
Благодаря предварително на отзовалите се!

Да прави си тези упражнения,харесай си добра диета и трябва много движение!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1