06.08.13
22:38
За първи път правя такава странна тема, но искам да видя имали ли сте моята дилема и какво мислите. Въсок съм 1.86, 90кг , бях свалил на 87-88 и корема беше много добре изчистен, но не цялостно де. Работата е там, че виждах как тези килограми ми стоят някакси малко, просто наистина изглеждах слаб, а преди да почна да чистя бях 96-7 кг, доста подпухнал. Сега съм както казах 90 кг и мисля, че ми стоят добре, даже може 1-2 килца горе, затова ще увелича въглените. Работата е там, че пресата се скри още повече, вече се вижда една първия ред, но не е чак толкова мазно, просто немога да реша какво да правя.... да изчистя още и да стоя по-малък 85-6 кг, или да потдържам с правилно хранене тези килограми + 1-2 кг плюс. Очевидно е, че и аз незнам какво искам, искам да знам как е по-добре за мене. Другата ми идея е, че на моята височина мисля да кача 100 кг и чак тогава да отивам към орелефяване ? В профила имам така или иначе снимки и може да ги видите и да ми дадете съвет какво да правя. Мерси предварително, че се включихте в глупавата ми тема :D
Темата беше редактирана от Янислав Вълков на 06.08.13 23:43.