Спортът е моят живот

Темата е заключена.

07.08.13
02:11

Здравейте :) Аз съм на 14 Тренирам лека атлетика, волейбол, баскетбол, футбол, плуване, балет, народни таци изобщо всичко свързано с движението. Ако имате въпроси за това, как да отслабнете, да направите мускули, да се научите да правите шпагат или за каквото и да е само пишете, Ще се радвам да ви помогна! :)

07.08.13
08:38

Точно от теб имах нужда...искрено се радвам, че се появи.

На 33 съм, с прилична двигателна култура. Тренирал съм народна топка, жмичка, стражари и апаши, чилик и малко въртях обръч в предучилищната.

Та, от малък се възхищавам на онези грациозни мъже с прилепнали клинове, които летят по сцената като орли. “Лебедово езеро”, “Лешникотрошачката”, всички съм ходил да ги гледам и тайничко се надявам някой ден да мога така като известните балетисти.

Та, въпросът ми е...как да почна с балета?

07.08.13
08:49

казано от Симона Алекснадрова на 07.08.13, 02:11:

Аз съм на 14 ...
Ако имате въпроси за това, как да отслабнете, да направите мускули, да се научите да правите шпагат или за каквото и да е само пишете, Ще се радвам да ви помогна! :)

Явно имаш дългогодишен опит в много области на спорта и солидни знания. :)
Ще се радвам да ми дадеш някои насоки: занимавам се с йога, обаче все още имам проблем с външната ротация на тазобедрениите стави и освен това има  функционално скъсяване в m. adductor magnus.
Та, как да направя шпагат?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1