07.08.13
18:21
Здравейте, приятели!Аз съм Георги, 23 години.Посещавам форума от повече от 8 години, но сега реших да си направя регистрация и дневник.От скоро взех решение да изключа пържено, хляб(и подобни), сол, захар.Стремя се да ям храни с нисък гликемичен индекс, но не пропускам и полезни храни с висок индекс, като например динята.Обичам да ям шоколад и мед, което прави този режим малко труден.Някой чувал ли е за натурален шоколад, който е направен само от какао?
В момента не ходя на фитнес, а тренирам през ден с двата дъмбели, които имам.Скоро ще включа и щанга в тренировката си.Нямам за цел да трупам маса и мускули, по-скоро се стремя към здравословен начин на живот, а тялото да бъде следствие.
Не претендирам да бъда от най-редовните във форума, но когато имам време и желание ще влизам да пиша и да поствам снимки на това, което ям.
Ето закуската от днес.
07.08.13
20:00
Приятел, не се заяждам, но това не е Instagram :D
09.08.13
20:25
Това са дъмбелите, с които тренирам.Общо са 18кг.Скромни са като тежест, но предостатъчни за начинаещ да се подготви за по-тежки тренировки.От два месеца тренирам с тях, като правя кръгови тренировки, които обхващат цялото тяло.През септември ще включа щанга.И друг път съм се занимавал с фитнес, но никога за повече от два месеца.Причината е беше, че бях прекалено мотивиран и се надценявах с големи тежести, особено за подрастващ какъвто бях тогава, от там идваха контузиите, които ме изкарваха от строя за достатъчно време, че да ми мине мерака да ходя отново на фитнес.Сега съм решил да я карам бавно и полека, но да не спирам спорта никога!Ще тренирам цял живот!