08.08.13
07:39
Здравейте,казвам се Боби и съм на 31 год. 185/130кила
та от един месец съм в залата искам да сваля корема и ханша нищо друго по птинцип съм си голям българин-проблема при мен е,че всичко се е натрупало на шкембака и паласките!!!
Та от един месец на сам съм на Л-карнитин и Протеин само това!!!
Тренировките са ми кардио и дигане на тежести!!!
Първите 3 4 дена имах ужасна мускулна треска и почивах-след това изведнъж мускулната из4езна/болеше ме по малко-не пове4е от 5 6 часа и минаваше с два аспирина/и така взех да ходя всеки ден на фитнес/
Та аз правя това-сутрин 4-5 белтъка,на обяд-салата/по някое време една краставица,ве4ер-една риба тон с обезмаслено кисело мляко-САМО ТОВА И ЕДИНСТВЕНО ТОВА,нищо друго!!!Л-карнитина го зимам по 4 хапчета на ден/1-сурин,2-преди тренировка,1-вечер/,а с протеина просто замествам едно ядене нищо друго.
Та въпроса ми е абе хорааааа-за 1 месец само усещам как мускулите ми се оформят всичко,все пак съм голем наторално а не изкуствено,но проблема с корема и паласките седи-да има някакав видим ефект но е минимален!!!Кажете ми какво да правя за тази част че ве4е и мотивацията ми избяга.Да му.......ата аз хода да свалям корем и паласки а оформям мускули луда работа!!!
П.С. Някакъв личен тренор там от залата,който разбира се е платен,а аз разбира се права квот си искам едно към гъотири,та човека вика ти вика само корема трябва да свалиш никаде другаде,то хубаво ма да беше казал как!:)
Предварително благодаря на всички отзовали се!!!
Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 08.08.13 07:40.