Л-Карнитин

DA

31.05.05
01:14

Значи зех си Л-Карнитин и като питах от там дето си го купих ми казаха да пия от 6 хапчета на ден можело и на веднаж сутрин (защото съм 115кг - искам да свалям) (не е ли малко много)  ... за диета и правелно хранен си го имам ходя на диетолог и си свалям средно по 5 кг на месец .. Искам да питам хората, които разбират повече от мене дали вреди Л-Карнитина и ако да на какво и дали ще има голяма промяна в килограмите които свалям ако дакажем приемам за 1 -2 месеца и после спра . Благодаря предварително!

а забравих да кажа продукта е на АДИФАРМ и Съм си го зел от ТВ ШОПИНГ ... ще варшили изобщо работа това нещо!

31.05.05
01:17

Тренираш ли някакъв спорт? Приемът на л-карнитин няма да ти навреди :) Предполагам капсулите които приемаш са по 500мг което е общо 3грама и за човек с твойто тегло е ок :)  По-добър ефект от карнитина ще имаш ако спортуваш и приемаш дневната доза карнитин 30 мин преди тренировка. Ефект разбира се ще има :)

DA

31.05.05
23:00

Ми да тренирам Бокс 2 Дни  и 1 почивам ... и фитнес от време на време ама не мога да кажа че съм запален

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1