Странно за мен, аз нямам отговор, а вие ? ( СНИМКИ )

14.08.13
21:55

Здравейте,
Тренирам от 11 месеца, от както тренирам качих добра ММ, но и с нея леко коремче, което в момента свалям !
Ето го и проблема: В пубертета съм нямал гинекомастия, сега съм на 23, последно хормоните ми бяха окей ( преди 2 мес. )
Проблема ми минава в няколко фази...
Сутрин: зърната ми са стегнати и настръхнали
Обяд: вече са се поотпуснали ама лекичко нищо фрапиращо
Вечер: направо си е жива гинекомастия, стават големи и ужасни !
Не знам какво е това, възможно ли е от покачването на ММ и малко мазнини да се получава това ?
Утре вечер, ще кача снимки с трите фази ! За да видите разликите. През това време може да изказвате мнения.

Ето снимки от сега:

Темата беше редактирана от Big Daddy на 14.08.13 22:29.

16.08.13
16:59

Това че в пубертета си нямал гинекомастия не означава че сега не можеш да имаш. Хормоналния фон се променя в съответствие с начина ни на живот и навиците. Проучи подробно какви са факторите благоприятстващи въпросното съсъояние и направи разбор на привичките си.
След това се поинтересувай за това как можеш със собствени усилия да въздействаш на ситуацията.

16.08.13
17:05

И ни сподели, моля те, как за 11 месеца си качил добра ММ, защото начини много, ако ме разбираш.
За да не си говорим празни приказки, просто кажи какво си приемал, ако си приемал нещо по време на тренирането си, КАКВОТО и да е, всичко може да има негативен ефект върху теб. И докато ние се опитваме да открием отговара, да не се окаже накрая, че той  е очеизваден.

17.08.13
11:02

Пил съч суроватъчен протеин в продължение на 2 месеца и то само след тренировка. Друго не съм пил и не пия ! А проблема е преди да съм и кусвал протеин. И какво чудно има за 11 месеца да кача добра ММ ? С добра храна стават чудеса ! Така или иначе на лекар,ще отида, просто ми е чудно дали някой от тук може да си каже мнението.

17.08.13
15:24

Дай да ги видим тези три фази /сутрин, обед, вечер/.

17.08.13
17:33

Това да са ти пухкави зърната не е гинекомастия. Гинекомастията е тъкън. Това като го гледам е по-скоро от пролактин. От пиене(алкохол), ядене на много протеин и някви такива простотии се получава. Като имаш висок прогестерон също води до повишаване на пролактина. Проучи. Също виж снимки на Митко Димитров, със състезателен релеф ясно му се очертава гинекомастията, това твойто не ми изглежда така.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1