Проблем при гърдите ПОМОЩ (МнОгО сПеШнО)

31.05.05
15:24

Значи много ме боли коста мевду двете гърди заболява ме когато правя кофички на лежанка искам да Ви питам дали и при вас е така ако не е да ходя на доктор.

31.05.05
15:31

Намали натоварването за момента и иди на доктор наистина. Според мен се претоварваш, но за всеки случай.

31.05.05
15:50

Какво по дяволите е КОФИЧКА НА ЛЕЖАНКА ?!

31.05.05
15:51

организма това е полукофички така още му викат.

31.05.05
15:55

Мартине може наистина да се пренатоварвам значи серията ми за кофички е 8 повт. на 4-5-тото ме заболява ужасно много явно костите ми се удрят една в друга защото след 20 сек. ми няма нищо.Заболяват ме когато си слагам краката на максисум отдалечено място от лежанката.

31.05.05
16:14

Щом те боли, по-добре не прави! Няма да си помогнеш, ако се контузиш, нали. Почини от това упражнение, а след известен период можеш да опиташ отново :wink:

И ще те помоля да не пускаш по няколко последователни мнения в една тема. Ползвай бутона “промени”. Сигурен съм, че не би искал да бъдат изтрити.

31.05.05
19:14

Да извинявай ама не се сетих :) сорка и наистина ако ми кажеш някое друго упражнение което да  замести кофичките много ще ми помогнеш.

M_

31.05.05
19:16

Аз лично нямам тъкъв проблем но..Върви на доктор.. може да е сериозно  :!:  :!:

31.05.05
19:48

и при мен няма проблем. имаше когато почнах за пръв път с тях. но отмина. ти от колко време ги правиш ?

LA

31.05.05
20:54

Абе за кво да ходиш на доктор щом те боли само като правиш кофички??Значи е от това,тогава просто недей да правиш кофички!!И аз имам същия проблем,даже тема съм пуснал,виж някъде назад във форума!

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=5916

X_

31.05.05
21:02

:lol: какви са тези “кофички на лежанка”???

организма това е полукофички така още му викат.

:roll:

01.06.05
07:31

x man немога да ти ги обясна виж в сайта там има описание.
Ерор почнах да ги правя преди 2-3 дни.
Ларгозол наистина ще ги спра

И така като гледам май повечето не ги боли :)

09.06.05
23:24

и аз от скоро почнах да правя кофички и много ме болеше по средата на гърдите там където се съединяват ребрата.само че един приятел ми обясни че тая болка е от това че се разтяга грудния мускул максимално и той “опъва” ребрата и затова ме боли.не знам дали е точно така ама има логика ако се замислите...

09.06.05
23:31

Момчета я не се излагайте, при здраво човешко тяло е нормално да не те болят гърдите по време на кофички? Или вие очаквахте половината форум да ги болят гърдите при кофички? ;) микрополице отиди на лекар за да те прегледа - тук явно няма да си решиш проблема.
Успех!

10.06.05
14:46

Не разбрах... за полукофичките изцяло за трицепс, които се правят ли питате или за обикновенни кофички на успоредка. /Питам защото съм виждал хора да правят обикновени на 2-те подпори за щангата на лежанката.../

Ако някой го болят гърдите при полукофички/изцяло за трицепс/ нещо не е наред работата...

По принцип възможните проблеми са:
1) Лека форма разтежение. Аз лично съм разтягал гърда при кофички, преди доста време и болката беше, все едно ме боли костта, но всъщност си беше мускула. 2 седмици не можех много да бачкам с ръцете...:)
2)Може да е чисто претрениране. Аз като претренирам нещо и почва да не боли подбедрицата, пак все едно ме поли костта отвътре, но ПАК е мускула от недохранване.

Най-добре е да почнете да ядете повече, повече почивка. И като за начало известно време без кофички, за да се възстановите цялостно.

Но кофкчките са за мен велико упражнение за гърди и без него е слаба ракия програмата... :) А иначе без полукофички за трицепс, може да се мине, струва ми се... но възстановяването при проблем е задължително.

Успех

16.06.05
08:45

Калоянчо както виждаш не само мен ме болят още 3-4 човека също ги болят :)
тпд става въпрос за тези дето са за трицепс полукофичките :) ама аз вече не ги правя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1