15.08.13
22:38
Здравейте,моето питане е следното: Понеже в залата която тренирам има Таурин на AllMax на промоция(доста изгодна),та въпросът ми е има ли ефект от това нещо като се пие преди тренировка или направо буустер .Имам предвид дава ли енергия,помпи ли , има ли странични ефекти? На 16 години съм 2 години стаж.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 18.08.13 20:32.
15.08.13
22:56
На 16 год. не ти трябват никакви добавки. Ако избираш все пак м/у таурин и буустер , естествено ще ти препоръчам таурина, тъй като е аминокиселина. А буустера го забрави... даже не знам дали на опаковката не пишеше, че е забранен за лица под 18 години... прави си изводите.
15.08.13
23:07
Ясно.Питах понеже беше доста евтин.А аз от време на време си вземам протинови шейкове или аминокиселини.Това проблем ли е ?
16.08.13
10:49
Ясно.Питах понеже беше доста евтин.А аз от време на време си вземам протинови шейкове или аминокиселини.Това проблем ли е ?
Проблем за протеина и аминокислените - никакъв. Все пак те са градивен материал на мускулите. Обаче проблема идва от друго място - от прозиводителите. Не се знае на какви боклуци може да попаднеш. За това не гледай кое е най-евтино, защото в такъв случай най-често и стоката не е на нужното ниво. А най-добре парите за тези добавки ги дай за качествена храна.
От самостоятелен прием на таурин файда няма. По-добре си дай парите за храна, а ако искаш добавки - креатин, протеин и БЦАА.
16.08.13
19:10
Протеин се взамам само на Optimum nutrition GOLD Standard 100% Whey,а аминок. Universal 2250. А тая AllMax изобщо не съм я чувал и май ме отказахте. :)
Мнението беше редактирано от djslim slim на 16.08.13 19:11.