18.08.13
01:47
Здравейте!
От няколко години (2-3-4) водя доста заседнал начин на живот. Излизам рядко, доста често спя по-малко от 8 часа, храня се с дота боклуци (чипсове, вафли, снаксове, шоколади, коли и др.) и 90% от времето си прекарвам пред компютъра (като цяло рутината ми е училище -> компютър -> вечеря -> компютър -> сън -> училище като от време на време се намира да ходя някъде или да свърша нещо, но това е рядко). Време е това да спре и за това съм тук. На 18 години съм, висок съм 1.90м, тежа 82 килограма (измерването е от 01.08) и съм стъпвал само веднъж във фитнеса (прекарах 1 час там, разбрах колко съм слаб, след като на лежанката вдигах само лоста и супер много ме доядя на себе си какво съм си сторил). Имам шкембе, голям г*з -> дебели бедра. Като цяло не си личи много (а и успявам да ги прикривам що-годе), но това не трябва да е утеха. Четох тук-там, но общо взето ми е трудно да схвана къде за какво става на въпрос. Ще пробвам да си изградя хранителен режим сам, но за фитнеса може ли да ми препоръчате от къде да започна ?
** Леко прегърбен съм (Като си изпъна малко рамената назад и не си личи, но се надявам това да изчезне след дълго трениране, вероятно в областта на гърба ?) и нося очила (как няма да нося, аз направо си е*ах мамата с тоя компютър и даже няма кого да обвиня, освен себе си), ако тези неща биха повлияли.
Благодаря за отделеното време и внимание!
Разгледай програмите в сайта. Има достатъчно информация в разделите фитнес и хранене. Състави си хранителен режим и почвай да тренираш. Ето една чудесна програма за начинаещи:
http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti
18.08.13
14:13
Мерси! И аз се бях насочил към тази, когато преглеждах, явно все пак ще започна с нея. Все още не съм си изградил хранителен режим, но това ще стане в близкото бъдеще.