Дневникът на Димитър

Темата е заключена.

19.08.13
14:29

Здравейте!Започвам с дневника, ще съм благодарен на препоръки,съвети и критики от по напредналите :)
Като за начало, висок съм 175, 70кг. Тренирам за покачване на ММ,около 2 месеца.
Бях 64 кг. тогава, сега съм 70 (пих на оптимум гейнъра,но спрях, поради простата причина, че бях доста необразован,когато го взех и ми стана ясно,че има още хляб да ям докато имам нужда чак от такова нещо)Имам коремче, което хич не харесвам и ще е добре ако другото лято се разкарвам по басейните с преса :D
Сега наблягам на храната,но си взех Syntrax whey shake само за разсънване и след трен.Иначе другите протеини от храната
Имам и креатин монохидрат (пак на оптимум,микронизирания), смятам да си пия и него (комбинирам го с декстроза след тренировка за по-бързо усвояване)
Та това е общо взето за мен.
А сега ще кажа и за дневното ми меню :)

19.08.13
14:40

Ето как протече деня днес (поне за сега)
Станах-суроватка 1 доза
след час закуската-120гр.овесени ядки+кофичка кисело млеко+1 супена лъжица мед+2 малки банана ->всичко това в блендъра и става един бърз за консумиране вкусен бъркоч :D + 3 яйца цели (тях не ги пасирам)
Обяд-Пиле с ориз (200гр ориз и 150-200гр. месце)
Предтренировъчно хапване - същото като обяда
Тренировка (след малко отивам :D)
Тренировката ми следната : Класическа програма за мускулен обем  (днес е първи ден)
След тренировката веднага ще си изпия гейнъра с декстрозата, а 10 мин след това доза от суроватката
Като се прибера ще ям пиле с картофи
Преди да заспя, както всяка вечер 100-150г. извара

Това беше моята първа “статия” в дневника и както вече казах ще съм адски благодарен на хората обърнали малко внимание и на някои съвети и критики
Благодаря предварително! :)
Поздрави!

19.08.13
14:48

Как протичат тренировките ти ?

20.08.13
00:05

казано от Мартин Лозев на 19.08.13, 14:48:

Как протичат тренировките ти ?

Какво по-точно имаш предвид?Дали са изморителни-да,много даже.По 2 литра вода горе долу пия на тренировка.
Друго другоо..?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1