19.08.13
23:03
Здравейте, от около 2-3 седмици спазвам хранителен режим и пия протеин и витамин C. Прочетох доста теми за обриви, но не можах да намеря точно този който ми се явява на мен. По раменете, гърдите и бицепсите ми се появяват малки пъпки с диаметък около 3 мм и бяло връхче. Нямам сърбежи или такива неща, минал съм пубертета (на 26 год) и не ме дразнят освен визуално. Дайте идя от какво може да е! Чета че при някои хора се явяват от риба, яйца и други такива неща. Яйцата които ми се събират за седмицата за около 10-11, наблягам главно на свинското и по-малко на рибата (понеже режима ми е за покачване на мускулна маса), наблягам доста на извара. Слагам една снимка с обрива, като той не е силно изразен имам приблизително 20-25 бр. Тази от снимката няма бяло връхче понеже ме дразнеше и не ссе сдържах да я махна :)
И аз имам абсолютно същият проблем,но при мен това се появява само лятото и то през най-горещи месеци юли-август.
Като описание е абсолютно същото,диетата ми е подобна на твоята през цялата година.
Преди години ходих на дерматолог,който ми изписа разни кремове,за не малко суми.Ефекта не беше впечатляващ,но имаше.
Сега пак се каня да отида,защото остават гадни белези,а тези пъпки лесно се пукат и стават като дупки в кожата след това.
А шоколад ядеш ли? На мен ми се случва да се обривам, след като съм яла шоколад.
20.08.13
16:51
NiKolay хаха много успокояващо.
Шоколад не я, единственото сладко която ям е по една супена лъжица мед и то не всеки ден.
Явно ще трявба да почакам да минат жегите да не би да е от това, защото до момента не ми се е появявало такова нещо.