20.08.13
09:21
Здравейте, спрял съм се на следните добавки:
http://s7.postimg.org/gqu6y0fl7/Capture.png
Въпроса ми е дали е удачна комбинация с цел покачване на сила и ММ, тренирам от половин година редовно. Не знам дали ще има място за бцаа тук?
Протеина ще пия сутрин на гладно, бета-аланина 3 пъти по 2гр. креатина по предписание. Ще се радвам на коментари и препоръки..
Не е лошо стакчето. Сила и издържливост ще постигнеш да, но маса едва ли. Протеина щом ще го пиеш по 1 път по-добре го измести след тренировката.
Да забравих да кажа протеина в някои дни ще го пия и след тренировка, но в повечето случай веднага след това вечерям и мисля, че няма смисъл.
20.08.13
10:44
Все си мисля, че спокойно можеш да замениш кре-алкалина с монохидрат... съмнявам се, че кре-алкалинът ще ти донесе по-добри резултати, а е доста по-скъп. Комбинацията наистина не е лоша, но спокойно можеш да минеш и с витаминен продукт от среден клас (EcoGreen Multi, например). Място за ВСАА винаги има, въпрос на пари в случая. За мен протеинът ти е излишен, щом можеш да се храниш веднага след тренировка.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.08.13 10:45.
На твое място бих си взел:
1. Creatine Monohydrate или Creatine HCL
2. Beta-alanine
3. BCAA + Leucine (тук бих вложил максимално много понеже другите са евтини суровини).
Благодаря за съвета, току що направих поръчката и тя горе долу се прекоприва с него.