31.05.05
17:27
Здравеите. С интерес чета форума, когато мога де, шото изпити и т. н. Глупости!
Та искам да кача малко маса и като цяло теглото, обаче от друга страна имам корем, а искам да го изчистя. И от тук ми идва проблема, как да качвам и едновременно да изчистя корема. Какви упражнения да правя освен коремните преси?Какав протеин да пия за изчистване на мазнините?И най-вече как да се храня? - засега карам на пилешко месо, извара, кисели млека, ябълки и такива неща... Мерките ми са 177 см на 75 кг и сам на 19 години!
Bye.
Съжалявам, ако въпросите ми са некадарно зададени просто още съм начинаещ!
това с едновременното качване и чистене твърде сложно,н не и невъзможно.имай впредвид,че от коремните няма да ти отслабне корема,а само ще се стегне.напиши си и цялостната програма,за да се поизяснят още нещата.протеин за намаляване на мазнините май няма(чувал съм че соевия имал такива свойства,ама нещо не м се вярва),но е добре да си вземеш.
01.06.05
00:48
[quote author=“freakster”]напиши си и цялостната програма,за да се поизяснят още нещата.
Hmz.каква програма?Фитнес програма или хранителната. Ако е за фитнес правя основните упражнения... Просто сам много начинаеш за някакви специфични!