22.08.13
02:31
Здравейте. Момче съм на 21г. 89кг. 1,80см.
Целта е отслабване. Ходя на фитнес 6 пъти седмично. Правя усилено кардио по 1 час и 20-30мин. Също така правя и кръгова тренировка. Въпросът ми е за хранителният ми режим. На ден приемам около 400-600 калории.
Закуската ми е купа с плодове предимно грозде и кафе. За обяд също купичка с плодове (ако нямам възможност) сандвич съдържащ точно 178кл. преди зала кафе + плод или от същия сандвич. Вечерята се състои от салата от пресни зеленчуци + приблизително 150гр пилешко месо (без кожата).
Забравих да спомена, че работата ми е свързана с много вървене и на ден изминавам разстояние около 7,8 км.
Закуската е в 8ч, обяд 13:00, следобедна закуска м/у 17:00 - 18-00, и вечеря в 21:00.
Мислите ли, че всичко е наред ? Чувствам се добре и имам енергия. Моля ако можете да ми предложите някакви корекции споделете. :)) Благодаря ви!
22.08.13
06:35
WTF?
Това можеш да го разбираш и като Where is The Food? :D
400-600 калории на ден! Та аз приемам по толкова само на закуска! Прочети малко повече за калорийния баланс и си изчисли калорийните нужди, защото в момента може да се чувстваш добре и да имаш енергия, ама това едва ли ще продължи вечно!
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 22.08.13 06:36.
22.08.13
08:00
С тея килограми, ръст, активност, факта, че си момче и физическата ти активност - 400 калории на ден са самоубийствени, всъщност по-скоро имаш нужда от 4000. Надявам се да доживееш да видиш коментара ми и да се вземеш в ръце, че с тия женски изцепки по 3 солети и 2 семки от ябълка, ма казвам ти преядох.. нямам думи.
Мнението беше редактирано от Warrior на 22.08.13 08:01.
Живо самоубийство! Та ти си в калориен минус над 2000 калории,а с това кардио по час и половина дори 3000??? Луд ли си ? Организма ти отдавна е минал на икономичен режим и ефекта от диетата (ако това е диета ) е нулев. В най-скоро време може да очакваш здравословни изненади и то не в добрият смисъл.Предлагам ти ВЕДНАГА да преустановиш този начин на хранене и да се насочиш към друг който отговаря на теб.
Мнението беше редактирано от NiKolay на 22.08.13 08:22.
22.08.13
10:19
Момче съм на 21г. 89кг. 1,80см.
фитнес 6 пъти седмично
усилено кардио по 1 час и 20-30мин.
кръгова тренировка
На ден приемам около 400-600 калории.
на ден изминавам разстояние около 7,8 км.
Това ако не е някаква шега, и си ми пред очите ще има големи шамари...
Лол стреснахте ме :D Не, не е шега тамън си хапвам купичката с плодове преди работа. :D Ок явно не ме бива в изготвянето на хранителен режим хаха :D Ако доживея след работа , сядам и започвам да чета. Благодаря. И все пак ако имате някакви препоръки моля споделете. :)) Как ще ми се отрази според вас НВД ?
22.08.13
11:13
Как ще ми се отрази според вас НВД ?
Пробвай.
НВД не значи глад, обаче... тая щуротия горе я забрави, както и мястото, от където си научил за нея.
Благодаря. От утре започвам с нея. Сега като я чета и ми звучи като ” лал колко много ядене”
22.08.13
11:19
Сега като я чета и ми звучи като ” лал колко много ядене”
А ти защо реши, че “отслабване” значи непременно “малко храна”?