23.08.13
17:52
Здравейте! Аз съм на 17 години.. Мисля да си взема или по - точно да комбинирам Буустер със Л КАРНЕТИН .. Реших да направя такава тема , ако може малко акъл да ми дадете , дали би се получило нещо. В смисъл аз искам да се оформя , имам маса но не съм оформен .. Като пия карнетина ще изгори мазнините а бустера ще ми даде повече сила да правя повече повторения.. поне аз така си обеснявам нещата , но може да изпускам нещо за това реших да направя темата и ако може да ми помогнете? Правилна ли е комбинацията т.е. би ли се получило нещо или не ?
А и искам да добавя че съм боледувал от астма имам и някаква алергия , би ли било добре да вземам ” химии” ?
23.08.13
18:29
Твърде идеалистично гледаш на тези два продукта. Да, те биха спомогнали за целите ти, но няма да са основна причина да постигнеш това, което целиш.
Съобразно възрастта и състоянието ти, може да си спестиш разхода.
23.08.13
21:50
Искаш да ми кажеш да не вземам ? ... Колко да е идеалистично , просто ми трябва повече сила , за да правя повече повторения , за да мога да оформя .. Никога до сега не съм посягал към добавки , но прочетох за буустера и реших да попитам дали би станало нещо?