23.08.13
21:02
Здравейте от много време не сам влизал и писал тук но имам нужда от съвет от някой по запознат с този тип продукти става въпрос за този продукт ALWAYS YOUNG Renewal IGF-1 (Фактор на растежа) 180 Sprays
което е някакъв спрей който трябва да съдържа IGF-1(бях сложил линк но не ми позволява да го постна) интересува ме конкретно този продукт защото съм запознат че много атлети ползват инжекционната форма на този хормон за да лекуват травми .Тъй като имам неприятна контузия в рамото и не отшумява се интересувам ако някой може да ми даде информация дали това ще помогне.Пробвал съм почти всичко всякакви глюкозамини и прочие най-добре ми подейства Цисус който лека полека пооправи контузията но ми се иска да съкратя времето за възстановяване Тренира ми се качествено а в момента съм ограничен от болка. Приемам съвети и за др добавки или препарати който биха могли да помогнат.
Колкото до контузията става въпрос за леко разкъсване на сухожилията на ключицата лекарите казват да почивам и ако не отшуми евентуална операция но не ми се ляга под ножа ...