31.05.05
21:40
Според вас Александър Фьодоров, кое място ще заеме на Mr. Олимпия 2005. Който познае после можем да го почерпим :)
по-здрави
31.05.05
22:02
12-15то според мен - има доса xора преди него .
Pони,Джей,Декстьр,Густаво,Маркус,Гюнтер,Христомир(дай-боже:) )
мисля 12 ще бьде батко Фьодоров някьде ....
Аз гласувах за 6то място, пък ще видим! Има да наваксва бая, не е за 3ката, ама някъде по средата! А, дано съм познал!
01.06.05
10:29
Трееето :)
Сигурно няма де, ама за томболата :)
Не знам как ще ги бие традиционите участници от 1-5.Наистина има страшна генетика,но и доста слаби места.Сега не знам дали си оправи гърдите,но се вгледайте в някоя гръбна поза и обърнете внимание на трапеца му :wink: Така че ...не знам
[quote author=“D3BEP”]Трееето :)
А награди ще има ли? Да участвам и аз. 6-то място (къв е коефициента?)
аз съм за 3-то.
като му видях гърдите какви ги направил....манеее
и какъвто релеф вади....
01.06.05
13:30
Осмо му давам. Не че не е за по-нагоре, ама там трябва да участваш поне 2-3 пъти че да те класират в петицата....
[quote author=“D3BEP”]Трееето :)
Като за първа година му е слаб, защото никой не успявя от първият път. :) Аз гласувах за 10то място бтв. Който познае после го черпа биричка :)
по-здрави
03.06.05
14:40
Аз гласувам за 11 място
Не гласувах защото ако можеше още от сега да се каже, то съдийте нямаше да има нужда да ходят на състезанието. Трябва да се вземат в предвид неща като колко хода ще бъдат там и в каква форма ще са този ден. Но ако трябва да преценявам по видяното до тук, пак ще кажа, че бих се много изненадал ако вобще влезе в десятката. Все пак това е Олимпия, а не “вкъщи” където и “керемидите бият”. Честно казано ако не беше Грант При Русия, не вярвам, че Алекс би се класирал вобще. Спомням си доста имена покрай които доста се шумеше, някой от тях получаваха и покана за Олимпията, но така и нищо не направиха. Грек Ковач примерно беше много голям, най-големия може би, но това не му пречеше да е на последните места. Но както казват Руснаците “Ще поживеем, ще видим”. Изкрано се надявам да стане малко по симетричен и да бъде в най-добрата си форма в нужното време на нужното място и дано по-добия победи.
6 оптимиста за 1-3 място, осъзнайте се, няма никакъв шанс. Аз му давам 12-15място. :)
10то и това е! Поне да се класира за догодина пак! Що толкова го хвалите момчето незнам!
07.06.05
17:54
най-много 8 и то с много зор,даже и на по задна позиция може да го сложат.
немисля че е кой-знае каква конкуренция.
Може да извади добра форма, но гърдата му е скъсана, а и гърба му нещо е скъсан май абе бая е накъсан и не вярвам да влезе в петицата
Мод Емил
хах абе май е скъсан целият ;) Я седемте оптимиста написали 1-3 място да си драснат имената ;) jokingly!
09.06.05
17:37
Той и скъсан че ги намачка. Глей да видиш!
Да ще къса наред и ще се представи много добре което означава на 8-10то място хаха
Еййй дайте са тука и пари да заложите! Искам всички дето гласувахте за 1 до 3то място да заложите по 10 хиляди марки! :))) Ский и мангизи ще изкараме :)
Ще си скъса прашките!
по-здрави
09.06.05
17:43
Глупости! Аз съм зад него !
:)
Аде, да не става чат.
Батка, как - само 10 000 марки ли?
Нямам дребни. Чековете ми са с 9 квадратчета. Ще рече деветцифрени.
Обаче залозите срещу нас трябва да са по - големи. Понеже 1-3 място е по - невероятно, тея от 8-10 място (което е по вероятно) требва да заложат три пъти повече, за да докарат коефициента!
С удоволствие ще прибера парите на великолепната седморка писала 1-3!! Е казвайте? Коефициент ще ви дам!! Аз лично не виждам Руснака до Колман или Джей! Пък и Декстър ще го смачка и мн мн други ;)
09.06.05
17:48
Колмън и Джей са добре, тамън Фьодката идва трети. И аз това казвам.
Ама тоя Декстър де го буташ? Той май още не са го пуснали на Олимпия, а и знаеш ли защо се натиска за там? Тази година ще се пуска на Мистър Олимпия, защото за Мис Олимпия е изтървал срока за записване!
ХАХАХАХАХ наистина би станала добра Мис Олимпия от него! Иначе 100 милиона множко ще ми дойдат, но ще покрият един обяд, Дзвер. Великолепната седморка рулира ве :)))
Добра костенурка нинджа също би станало от Декстър
по-здрави
Абе сега дали е за мис олимпия е друг спор, ма нищо не казваш за парите сега? Щи ги зимам ли?
09.06.05
17:57
Кажи колко ти трябват :)
Черноборсаджии сте, знам ва аз :) Да работите не щете, пари от комар искате да вадите само.
Слагам 50 стинки на трето място за Фьодоров.
Кой каза, че в културизма нямало пари?
Хм, Емо идеята е чудесна и между другото ако съм на него точно така бих се костюмирал за състезанието :)
ПП. Аде ве, никой ли няма да ми върне коефициента?
Ех, колко маймуни сте се навървили за залаганията само ако знаете :) 4-5 модератори гледам :) Ама чакате да лапнете голямата риба! :lol:
09.06.05
18:06
Кало, ти на какво се ръчкаше да залагаш? :roll: 8)
Аве стига, че хората ни гледат. Който иска 50-те стотинки да казва :)
[quote author=“D3BEP”]Слагам 50 стинки на трето място за Фьодоров.
Кой каза, че в културизма нямало пари?
Ако Фьодоров е в топ 3 ти давам 5 лв. Ако ли не ми даваш 50 ст. Deal? :)
09.06.05
18:43
Ей, лакоми хора ве.
Не ми се свидят 50 стотинки :) Ще ти ги дам :)
Хубаво, става, ама не е добре в очите на гостите да правим залози :) Били те и на майтап.
[quote author=“D3BEP”]
Хубаво, става, ама не е добре в очите на гостите да правим залози :) Били те и на майтап.
Айде-е-е, тръгна ви именцето-о-о :lol: :lol: :lol:
Пичове трябва да ви кажа ,че Руснака го виждах на снимка - добар е,но в сражнение с говеда като Рони ,Джей ,Декстар,Маркус,Гиунтер,Густаво,Лии ,забравих името на един черен чиито раце са пални сас синтол, чак тогава може да баде руснака..ама сега като се замисля,баси..едва ли 6те влезе в 10ката..може би 11-12..и натам :roll:
03.07.05
10:49
бе..незнам аз!не съм много съгласен с тебе..все пак нали претърпял операция на гръден мускул..пък и плюс това той е мисля на 25г. така че за тази година на Олимпията дори да не се представи много на ниво като американските билдери,то догодина или след 2-3г. според мен ще е състезател с който всеки ще трябва да се съобразява :lol: :lol: :lol: :lol:
09.07.05
10:14
Осми !!
[quote author=“westsa”]5!!!
Хмм много фатаназирате вече май. Но деазнам може ако другите ги тръшне разтройството :)
по-здрави
[quote author=“Pitt_Bull”]бе..незнам аз!не съм много съгласен с тебе..все пак нали претърпял операция на гръден мускул..пък и плюс това той е мисля на 25г. така че за тази година на Олимпията дори да не се представи много на ниво като американските билдери,то догодина или след 2-3г. според мен ще е състезател с който всеки ще трябва да се съобразява :lol: :lol: :lol: :lol:
Тук обсъждаме кой ще стане на това първенство, не кой има потенциал и може да направи нещо след две, пет или десет години.
Но деазнам може ако другите ги тръшне разтройството
Масово разстройство трябва да е!!
10.07.05
11:14
Аве, нищо не разбирате вие :)
Фьодката ше ги намачка. Руската мечка е това, ейййй :)