26.08.13
11:03
Здравейте,
Някой знае ли къде се произвеждат разфасовките ON 100% Whey Gold Standard от 4,5 кг който се продават в България понеже мисля да го пробвам. Из нета е пълно с теми , където се казва че има огромна разлика между този който се продава в БГ и този в САЩ и има доста недоволни от марката.
Благодаря
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 26.08.13 11:04.
26.08.13
13:41
За протеина на Optimum nutrition ли става въпрос?
Ирландия. Все пак марката е собственост на фирма за производство на млечни продукти главно установена там, нормално е продукцията за европейския съюз да не идва през океана. Ето ти отговор на представител на ON относно има ли разлика, каква е и защо крайните продукти се различават.
It is true that we have moved production of Optimum Nutrition products that we sell in European Union and these are now produced in our own factory in the UK. Whilst we have made every effort to match, or even improve on the original flavours, there are some flavour and colour ingredients that we are not able to use in the EU and this has led to some small changes in the finished product.
One thing you can be 100% confident in is that Optimum Nutrition will continue to make no compromise on quality, so your Gold Standard 100% Whey will have the same 24g of Protein per serving with the best quality ingredients available including high levels of Whey Protein Isolate, fast acting Hydrowhey Whey Peptides and more than 5g of BCAAs.
казано от NiKolay на 26.08.13, 14:16:
Turkey
Можеш ли да се аргументираш ? Някак си ?
26.08.13
14:45
Да за оптимум говоря. Май найстина е турски, което никак не ми вдъхва доверие. От сайта на оптимум САЩ излиза това Yakamoz Kuyumculuk Ic ve Dis Tic Ltd Sti като официален дистрибутор за БГ http://www.yakamoz-gida.com/bg/
Все пак ще се опитам да намеря празна опаковка за да разбера със сигурност къде се прави. Моля предложете добра марка до 200-220 лв за 4,5 кг разфасовка
Симеоне, между дистрибутор и производител има доста голяма разлика. :)
Освен това, важни са съставките и технологията. Ако те са ок, могат да го правят и в Дупница.
Audi Q7 като се сглабя в Словакия да не е Шкода? :)
Да не се окаже само, че се прекупува от Турски търговци и после да идва до България ?
Ти трябва да си луд да дадеш за 4.4кг протеин 200лв + !
26.08.13
17:21
казано от AgBOKATA на 26.08.13, 16:22:
Да не се окаже само, че се прекупува от Турски търговци и после да идва до България ?
Ти трябва да си луд да дадеш за 4.4кг протеин 200лв + !
\
Ми то големите разфасовки на реномираните марки са по толкова. Ако има някой по-евтин и качествен бих си взел и него, какво предлагаш като заместител
26.08.13
18:36
Концентрата на синтракс е с доказано качество и е доста по-евтин
Синтракс имат доста черна история и са замесени в не един скандал. ТазиТЕМА, макар и прашна е достатъчно изчерпателна за да обясни защо никога не бих пробвал техен продукт. Да казваш ,че марката е изпитана и доказана е меко казано неотговорно.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 26.08.13 23:47.
27.08.13
10:32
казано от Владимир Димитров на 26.08.13, 18:36:
Момко!
Къде е доказано това качество на тази филтрация?
27.08.13
21:11
казано от Nikolai Stankov на 27.08.13, 10:32:
казано от Владимир Димитров на 26.08.13, 18:36:
Момко!
Къде е доказано това качество на тази филтрация?
Познавам доста хора, които го ползват и са останали доволни, във форума също са не един или двама потребителите, които използват техните продукти и дават добри отзиви, аз лично заставам зад думите си, защото съм доволен от тази марка, друг е въпроса, че добавки не се вземат по препоръки от форумни разбирачи, добавки се пробват, няма марка от която всички да са доволни ;)
25.02.14
16:18
Здравейте, преди около година започнах да ходя на фитнес и, тъй-като съм злояд, реших към многото плюскане да добавя и протеин. Спрях се на ON Gold Standard поради многото хвалби по негов адрес. Досега си го купувах онлайн, но днес по случайност реших да се разходя и да си го купя от самият магазин. Момчето в магазина обаче ми обясни, че протеина от тази марка, който се продава у нас е европейска версия, произведен в Ирландия, в която преобладаващият протеин е соев, тоест растителен, вместо “истински” животински. Оплю го доста зловещо и в общи линии ми каза, че не става за нищо, което естествено ме същиса...
Та въпроса ми е - имате ли представа дали това наистина е така и ако да - каква алтернатива бихте ми предложили. Момчето в магазина ми предложи сходен като цена протеин на Amix, някакви отзиви затази марка ?
Мерси на всички за отговорите и вниманието :)
25.02.14
20:26
Момчето от магазина, явно за нищо не става. Гледал е да ти пробута продукта на въпросната марка, просто! Това със съдържанието на соя, е много смешно наистина. Ако продукта съдържа соев протеин, то това би било отбелязано на етикета. За Голд стандарта, не знам защото не съм го пил, но същото съм чувал за Синта 6, който приемам. Дори на преведения от дистрибутора етикет, бе упоменато че съдържа соев протеин, въпреки че на опаковката ясно е написано СОЕВ ЛЕЦИТИН!! Но кой да гледа :)
26.02.14
14:29
казано от Nikolai Ivanov на 25.02.14, 16:18:
Здравейте, преди около година започнах да ходя на фитнес и, тъй-като съм злояд, реших към многото плюскане да добавя и протеин. Спрях се на ON Gold Standard поради многото хвалби по негов адрес. Досега си го купувах онлайн, но днес по случайност реших да се разходя и да си го купя от самият магазин. Момчето в магазина обаче ми обясни, че протеина от тази марка, който се продава у нас е европейска версия, произведен в Ирландия, в която преобладаващият протеин е соев, тоест растителен, вместо “истински” животински. Оплю го доста зловещо и в общи линии ми каза, че не става за нищо, което естествено ме същиса...
Та въпроса ми е - имате ли представа дали това наистина е така и ако да - каква алтернатива бихте ми предложили. Момчето в магазина ми предложи сходен като цена протеин на Amix, някакви отзиви затази марка ?
Мерси на всички за отговорите и вниманието :)
За кой протеин на Amix става въпрос ?
28.02.14
14:36
казано от summertime на 25.02.14, 20:26:
Момчето от магазина, явно за нищо не става. Гледал е да ти пробута продукта на въпросната марка, просто! Това със съдържанието на соя, е много смешно наистина. Ако продукта съдържа соев протеин, то това би било отбелязано на етикета. За Голд стандарта, не знам защото не съм го пил, но същото съм чувал за Синта 6, който приемам. Дори на преведения от дистрибутора етикет, бе упоменато че съдържа соев протеин, въпреки че на опаковката ясно е написано СОЕВ ЛЕЦИТИН!! Но кой да гледа :)
А СОЕВИЯ ЛЕЦИТИН от какво се прави ??? И има ли място в протеина изобщо? Виждала съм етикета на Американския Gold Standard и там никъде не пише,че съдържа каквито и да било соеви продукти. На етикета на Европейския Gold Standard обаче е подчертано дори съдържанието на СОЕВ ЛЕЦИТИН. За ползите и вредите от тази суровина си преценявайте сами за себе си.