31.05.05
23:36
а бе пичове , значи аз съм на НВД от 2 седмици и свалих 4 кг ,ръцете от 39 станах на 36 ,мноог ги свалих не знам защо,а тренирам за качване на мускулна маса каде баркам ,трябва ли като правя НВД да дигам за покачване на мускулна маса и наи-важното че на цици и корем на свалям а аз само там искках ,плс отговорете барзо
Нормално е първо да си загубил размери на крайниците и чак тогава на корема и гърдите :) Приемай повече протеин и АК за да не губиш мускулна маса. От 39 на 36 е много, според мен си загубил и мускул, освен ако не си бил много омазнен :)
свалил си 4 кила и 3см от ръката,малей,ти май от другаде не си свалял въобще,кажи си нвд-то,да не е от типа ‘ям колкото да не умра”
Или приемаш твърде малко калории, протеин или си претренирал ръцете. При калориен дефицит, ако ръцете са ти слаба група много лесно се претренират.
ами знчи 2 протеинови шейка ,4 белтъка , 2 домати 2 краставици 200 гр извара 2 кисели млека разпределни в 8 яденета на мове и месо но рядко или един банан ,а бе около 2000 калории висок сам 184 см неска като се измерих сам 75 кг,за релеф ли да тренирам ви питах или за маса плс кажете барзо че трябва да ходя в залата
Еми протеина си ти е малко според мен. Мога да ти предложа да ядеш целите яйце и да добавиш още едно кисело мляко.
А си тренирай нормално. И завдъдеще ще е добре да прочетеш в сайта за хранителните режими за поддържане на тегло.