26.08.13
17:41
Здравейте!
Имам цел която до сега не съм се опитвал да постигна но от скоро реших да почета и да се пообразовам по този въпрос- как да направия плочки. Като цяло аз съм много спортуващ човек. Занимавам се с баскетбол. Всеки ден изминавам петнайсетина километра къде бягайки, къде ходейки, къде на игрището с здрава игра ( който е играл по сериозно баскетбол знае всъщност колко е натоварващо!). Смятам че не ми липсва движение. Като цяло до сега не съм мислил много какво да ям. Ям каквото ми се яде но като плюс имам две неща- много рядко даже почти никога не ям снаксове, чипсове, мак доналдс всякакви фаст фуудс и др такива. Също така мога да кажа че ям почти изцяло натурални храни което според мен е важно като се знае какв боклуци продават по магазините. Под натурални храни имам впредвит, че имам шанса да се храня с храна собствено прозводство.
На 16 години съм. На скоро реших да си направя тестове за подкожните мазнини и като цяло малко се учудих. Подкожните ми мазнини излязоха 13% като нормата която ми дадоха за мойте килограми и височина (аз съм висок 190 см и тежа 91,92кг) беше 14%. Нещото кето ме учуди беше че нормата ми за килогтами която ми бяха дали беше 89 кг и аз всъщност съм над нормата за килограми и под нормата за мазнини.... Друго нещо което показаха изследванията беше, че съм малко над нормата за концентрация на мазнини ( каквото и да означава това. Това хубаво ли е или лошо).
Някой може ли да ме насочи по дадената информация кое да подобря или прибавя, какви упражнения, с какво да се храня за да направя плочки възможно най бързо :)
Мерси предварително
26.08.13
17:50
Плочки... при това - възможно най-бързо... мдам. :)
Колкото по-бързо се запознаеш със съдържанието на сайта и форума, толкова по-бързо ще имаш плочки.
09.09.13
19:19
Повярай ми минала съм през какво ли не. Ако целта ти е сваляне на килограми и оформяне на плочки, можеш да го постигнеш само с диета (казвам диета, не гладуване) и 20 мин упражнения на ден. Можеш да изчетеш 1000 форума, 10 пъти повече мнения и накрая сам ще стигнеш до това заключение.
Аз бях подпухнала 75 килограмова млада дама, а сега 1 година по – късно съм с 25кг по слаба и със стегнат корем. Нямам супер изразени плочки ,но съм виждайки резултатите до момента, съм убедена че след 3-4 месеца ще ги имам.
На фитнес съм ходила точно 3 пъти. Не защото съм мързелива, ами зъщото на мен основната ми цел е да сваля килограми и да се стегна. Неща които преспокойно се постигат и в домашни условия. Не си губя времето в пътуване до фитнеса, съобразяване кога има хора и кога не, потни „мачовци“ да ме заговарят постоянно с тъпите си шеги и т.н. Когато дойте време за тренировка, просто си слагам постелката на пода, пускам си master of puppets и почвам.
Времето което би ми коствало ходенето до фитнеса го изпозлвам за най – важното нещо. Нещото което предопределя дали изобщо и колко бързо ще имаш плочки - а именно приготвянето на здравословна храна.
Има такива храни които просто не позволяват образуване на мазнини. Има и такива които подпомагат изгарянето на вече съществуващите мазнини. Сам се сещаш като комбинираш тези две неща какъв ще е резултата.
Няма значение че си мъж. Принципите са еднакви. Всъщност когато почнах да свалям килограми, почнахме заедно с моя бивш приятел който тогава беше 110кг. Разделихме се преди 4 месеца като тогава той беше успял да свали 26кг, използвайки един и същи метод. Не съм го виждала от тогава, но сега предполагам е качил някое други килце от мъка по раздялата. Lol!
Давам пример:
9:00 – прясно мляко сварено с овесени ядки + банан
11:00 – сурови ядки
13:00 – риба филе с кафяв ориз и броколи
15:00 – протеинова палачинка (белтък + овесени ядки + извара)
17:00 – тренировка
19:00 – пилеша пържола със задушени зеленчуци
Да, нарочно не съм сложила грамаж. Ядеж колкото си искаш, без да прекаляваш. Е, ако си прецениш можеш да си носиш везна навсякъде с теб. Но това поне на мен не ми е удобно :)
Мога да препоръчам Този блог, който според мен е най – добрия за сваляне на килограми и т.н. six pack abs. Завършила съм в UK и там имах много приятели американци, които бяха луднали по програмите и диетите от блога.
По принцип основните програми и диети са платени, но има и безплатни статии като тези, които са супер полезни:
3 зеленчука, които предотвратявт образуването на мазнини в корема
7 сладки храни, които ще ти помогнат за плосък корем
Всичко що е диета и упражнения съм научила от там. Препоръчвам го, защото съм убедена че ще ти е полезно а и виждам реален ефект, не само при мен, но и при всички които са следват тази програма.
Има хиляди други методи и диети, но внимавай защото тази индустрия е много доходоносна, поради което е пълна със scams.
Успех! И да почерпиш, когато видиш очертани горните две плочки!
25.06.14
20:59
можели аз да попитам аз съм на 11 и съм около 37 38 килограма 139 см нисък ли ще остана ако тренирам. И за плочките какво да правя правя всяка вечер по 120 коремни 2 пъти и лицеви опори 20 , 4 пъти и после правя 8 min abs workout от иотуб и пак лицевите опори
Мнението беше редактирано от aikut balhata на 25.06.14 21:00.