27.08.13
16:44
От 7 седмици тичам всеки ден по тази програма: http://www.bb-team.org/articles/1588_10-top-vaprosa-za-tichaneto и тази сутрин нямах никаква воля да тичам, но отидох все пак. Тичам около един стадион на близо. Първо правя една обиколка ходейки, загрявам и започвам, но днес още на четвъртата или петата минута започнах да чувствам как тялото ми натежава... реших просто да продължа, да не спирам за частта с ходенето, защото не знаех дали ще имам волята да почна да тичам след това отново. И ето тук става интересно - с всяка минута енергията ми сякаш ставаше все повече. Продължих да тичам и вече си мисля, че е по-лесно да не спираш за почивки. Минутите минаваха и реших да стигна до 30 минути... и успях! Може би ви се струва смешно да се радвам за толкова малко, но това е мой личен рекорд. Последния път, когато пробвах да тичам без да спирам направих 3 обиколки на същия стадион и бях невероятно изтощен, въпреки че това беше преди месец някъде - разликата ми се струва огромна. Някой може ли да ми обясни какво стана?
27.08.13
22:26
Немога да ти обясня, но при мене е същото. От начало се умарям адски много, но когато не се откажа и продължа... после даже не искам да спирам :) Може би защото се засилва кръвообращението и влизам в ритъм :D