Фитнес с интруктор ?

28.08.13
17:27

Здравейте!До сега тренирах в Flex 07, обаче ми е доста далече 40 минути път, но там има безплатен интруктор(примерно днес му казвам, правиме гърди, и той ми казва, почваш с лежанка, после флайс, горна лежанка, крос олвър и т.н.) Цената беше 3 лева на посещение + интруктора. Има ли някъде, друг такъв фитнес с интруктор(както казах, той не е персонален, само ми казва кое упражнение и аз си го правя), просто ми е много далече.
Живея в Света Троица.

И мислиш че като ти е казал 3 упражнения на кръст означава, че тренираш с инструктур ?! То инструктура или е персонален и работи индивидуално според самия клиент или говори общи приказки които всеки тук може да ти каже :P

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 28.08.13 17:29.

28.08.13
21:29

Къде има такъв, където ти казва к’во да правиш, както го казваш ти общи приказки. Не да ме наглежда постоянно, а да ми каже “отивай да прайш са лежанка” .

Фитнес инструктор не е човек, който ти взима парите на барчето преди тренировка и ти казва да правиш лежанка и клек. Фитнес инструктора идва, обяснява ти защо да клякаш, по колко серии да клякаш, как да клякаш и колко повторения да правиш на серията за клек, докато те наглежда и ти обяснява грешките ти и се опитва да ти помогне в отстраняването им.
(Като казвам клек, визирам упражненията като цяло, не клека)

29.08.13
01:00

Да, само че няма да го прави това за 3 лв, нали се сещаш? ;)

Напълно съм съгласен. Въпроса е на тоя етап има ли смисъл от персонален фитнес треньор?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1