Желая мнение и съвети относно тялото си

Прескочи до:

15.12.13
04:01

Гледайки снимката му на аватара,сега разбирам че Фил Хийт , Рони Колман и Маркус Рул нямат никакви рамене...все пак никой от тях не може да разтваря с 2 дъмбела 62,5кг.

15.12.13
11:11

Господин Ясен Янков,
имам няколко въпроса,на които бих се радвал да отговорите.Какъв хранителен и тренировъчен  режим бихте ни препоръчали,за да постигнем поне малко от невероятните ви постижения.
Разкажете и по-подробно от кои добавки има нужда един сериозно трениращ човек.
И поздравления за невероятните работни тежести....

15.12.13
11:16

Айде оставете го дедо ви Ясен да си гледа внуците...

15.12.13
11:30

казано от Vintage на 15.12.13, 02:50:

Вие па кво толкова се чудите,2013 година сме..кой не разтваря с 2 дъмбела по 62,5кг встрани ве :@ :D

Ми аз. В нашата зала дъмбелите са до 50 кг и когато правя разтваряне в страни си товаря щанги. Кофтито е, че имаме само 5 лоста и не мога а си направя свястна дроп-серия.

15.12.13
11:41

добре че бате Ясен тренира с дъмбели, че ко фане щанга ще я скърши

15.12.13
11:57

казано от CarnalK на 15.12.13, 11:30:

казано от Vintage на 15.12.13, 02:50:

Вие па кво толкова се чудите,2013 година сме..кой не разтваря с 2 дъмбела по 62,5кг встрани ве :@ :D

Ми аз. В нашата зала дъмбелите са до 50 кг и когато правя разтваряне в страни си товаря щанги. Кофтито е, че имаме само 5 лоста и не мога а си направя свястна дроп-серия.

Чудно ми е дали Ясен прави и флайс с поне 70-80 кг.Ако дойде в твоята зала,ще трябва да ги прави с щанга.
barbell flies!

15.12.13
15:33

Може да има предвид раменни преси с дъмбел прав ,по 30тина кг в ръка,което е възможно и просто да не е дописал тия разтварянки,че иначе не знам :D Искам да видя как се разтваря с 62,5 kg. :D

KA

15.12.13
18:18

.. за пореден път се убеждавам че тъпотията срок на годност няма, за цял живот си е.

ЯЯ

15.12.13
20:08

А вие уважаеми присмехулници с какви тежести работите? Не се дразнете ще качите кортизола. Дерзайте! И с десет инжекции стероиди няма да ме стигнете. Дайте да видим как изглеждате, много ви моля. Познайте през къде минават компетентните ви мнения? Снимки! Дайте снимки!

15.12.13
20:27

Забавно е да гледаш как 45 годишен се дърли като 15 годишен пикльо и се опитва да си мери пишката.
Дано си трол Ясене,че иначе си е трагедия.Подобни изцепки не ти приличат,още повече,че си сляп. С 50 см бедро и 30 см ръка къде си тръгнал да се мериш не знам.

казано от Ясен Янков на 15.12.13, 20:08:

А вие уважаеми присмехулници с какви тежести работите? Не се дразнете ще качите кортизола. Дерзайте! И с десет инжекции стероиди няма да ме стигнете. Дайте да видим как изглеждате, много ви моля. Познайте през къде минават компетентните ви мнения? Снимки! Дайте снимки!

Ами ако ти кажа, че това да вдигаш 10543 тона, не винаги означава да имаш хубаво тяло? И да си се замислял, че не всеки се стреми да вдига повече или да джаска стероиди?

15.12.13
22:43

казано от Ясен Янков на 15.12.13, 20:08:

Хубаво е човек да си вярва, ама пак отиваме на приказки от 1001 нощи. Не знам какво значение има кой как изглежда, след като по-горе те питаха за клип на разтварянето ти с два дъмбела по 62,5 кг. Щом си толкова самоуверен, защо не качиш да видим? Аз тежа малко повече от теб и максимум мога да разтварям с 22кг, но още утре мога да кача клипче. Снимки може да ми видиш от дневника.

Мнението беше редактирано от Петър на 15.12.13 22:43.

15.12.13
22:47

Що му се връзвате, не мога да разбера? Колко като него вече минаха и заминаха :D…И нови ще дойдат... И всичките от ден - до пладне. Ще пише, ще пише, па ще млъкне. Така само давате хляб за и без това изтормозеното му его :D.

15.12.13
22:50

Нека да пише е,мен ме развеселява 8-)

15.12.13
23:05

Според мен пък, като за 45 годишен вегетарианец, си изглежда екстра човекът.
Не разбирам само, защо всички вегани и вегетарианци са толкова агресивни?

Ти ако спреш месото няма ли да станеш? :D

Деди, ти стероиди не ползваш, ама кажи за наркотиците и кой ти е дилъра? :D

16.12.13
01:59

New age HITLER!!! :D Който не го е направил, може да погледне въпросния тип какви ги е надробил в коментарите под статиите.

ЯЯ

16.12.13
09:17

Скъпи несретнеци и комплексари. Как ли ще изглеждате като станете на 45 години? Като останалите пияници в квартала, нали? Хубаво е да пишете истинските си имена и да слагате свои снимки, а не на кученца и разни картинки. Злобейте колкото си искате, не ми пречите. Досега нищо умно не съм прочел от вас. Само простотии и злоба. Нищо не сте постигнали и няма да постигнете. Намалете стероидите и алкохола. Teen Power ли е какъв е го е срам да си каже името и да си сложи снимка. На него ще кажа, че нито бедрото ми е 50, нито ръката 30. Иска ти се, нали? Ръката ми е 39,5 а китката 17. раздели ги и ще получиш хубав коефициент. За какво ми е мазна ръка 50 с китка 30? Хамалите имат подобни пропорции. Ти хамалин ли си? Колкото мускула е по-релефен, толкова по-голям изглежда. Дай да те видим, покажи се по бански! А този Валдис над мен да не е чалгаджията? Много тъмна снимка, грознико. Снимай се по бански и си кажи името, нали си много отворен. Как е биреното коремче? Херцог Трън е друг объркан комплексар, който още живее в детството си. И него го е срам да се покаже, защото няма какво да покаже.  Хилави сте, злобари. Нито мозък имате, нито тяло, а за възпитание да не говорим. Внимавайте със стероидите!

Ясен Янков, официално предупреждение - моля, придържайте се към Добрия тон!

16.12.13
09:32

Бе какво предупреждение, да си заминава направо, не мисля да му чета повече простотиите.

Оставете друсаното деди, бре! :D

Досега само хилав не ми бяха казвали, ама ей го на! :D Това поне потвърждава, че друса стабилно :D

16.12.13
13:16

Деди,на 75 кг колко голям да ти изглежда мускула на 75 кила не знам. Хем си харит,хем се радваш на това .. :))
Като си на 45 години не си мери пишката с другите,ами върви си гледай жената и децата..Всъщност сигурно нямаш,защото си грозен,ама нали компенсираш -за сметка на това си и прост и общак.
ПС: Струва ми се,че знам кой трол се крие зад профила . Ако е така евала ,Ванка :))

ЯЯ

16.12.13
17:31

Не се крийте зад разни анимации и картинки, злобари и завистници. Стига общи приказки! Дайте да ви видя що за юнаци сте! Излезте с истинските си имена и снимки. Да на 45 години съм, но това не ми пречи да съм по-здрав, силен и добре изглеждащ от повечето от вас. Внимавайте със стероидите! Те не прощават! А сега биричката, кебапчетата, цигарките и така нататък, скъпи неуспели и нереализирали се! Не очаквах, че толкова много ще се озлобите и изпростеете, но явно съм ви надценил. Херцог Пън, така като ме гледаш приличам ли ти на наркоман? Покажи се, де. Не се крий като мишок.А тоя Teen Power е за оплакване. Някой друг се крие зад профила си, но това не съм аз. Кажете нещо умно, споделете опита си с другите. Опита, но не от кръчмата и от деката и винстрола. Нямам време за вас. ЗА ДА ПРЕКРАТИМ БЕЗКРАЙНАТА ПРОСТОТИЯ И ИЗЛИВАНЕТО НА ЖЛЪЧ ПО МОЙ АДРЕС ПРЕДИЗВИКВАМ ВСИЧКИ СПЕЦИАЛИСТИ. НЕКА ВИДИМ КОЙ Е ПО-ЯК. ДА ПРЕМЕРИМ СИЛИ, А? РЕЗУЛТАТА ЩЕ ГО ДЕЛИМ НА ЛИЧНОТО ТЕГЛО. ЕСТЕСТВЕНО ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ФИЛМИРАНО. НАЛИ СТЕ С ГОЛЕМИ УСТИ? ИМА ЛИ ДОБРОВОЛЦИ ДА БЪДАТ НАПРАВЕНИ ЗА СМЯХ? ИМА ЛИ? Това не е като да киснете по цял ден по форумите и да плюетете.

16.12.13
17:35

казано от Ясен Янков на 16.12.13, 17:31:

....

Започни ти с някое клипче на разтварянето с 62,5 кг. дъмбели или 8ците за бицепс с 45 кг. дъмбели, защото пишеш само общи приказки.

16.12.13
17:36

ДА ПРЕМЕРИМ СИЛИ, А?

Нямаш проблеми. Ако си готов да заложиш 4 цифрена сума - действаме.

Деди, не само приличаш, а много звучиш като наркоман :D Колкото до криенето - бая клипове съм си сложил из форума, а има и една дузина (че и повече форумци) дето ме познават лично :D Иначе основно ме притеснява, че за един шамар ще трябва после да пиша обяснения за телесна повреда :D И че ще вземеш да си забравиш дилъра, а гледам че явно качествена стока пуска :D

16.12.13
17:46

Гугълнах Ясен Янков и излиза интересни резултати:
Освен мега нацепен и як, Ясен Янков е богат, красив, умен ,автор на еротични романи, футболен мениджър и тн. най-вече е жаден за слава и май периодично се пробутва в издания със съмнителни качества;
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-01-11&article=217500
Давал е интервю на Киро Скалата:
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=218829

още:
http://www.monitor.bg/article?id=145012

Опитал се е да назначи национален селекционер на футболистите:
http://www.bulphoto.com/events/11235/

Можете да си купите и някоя от книгите му:
http://www.book.store.bg/p14468/kuklovodite-iasen-iankov.html
http://www.book.store.bg/p18478/kraiat-na-magiosnika-iasen-iankov.html
Изобщо господин Янков е титан на мисълта. На едно ниво с Добри Божилов, Апостол Апостолов, Хиперсенс Митко Парашкевов и други подобни звезди от българския интернет.

Смятам, че можем да се чувстваме  горди, че този титан на мисълта е избрал нашето скромно форумче да се развихри.

16.12.13
19:21

казано от CarnalK на 16.12.13, 17:46:

Гугълнах Ясен Янков и излиза интересни резултати:...

Амин :D

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.12.13 15:17.

17.12.13
10:06

Не се крийте зад разни анимации и картинки, злобари и завистници. Стига общи приказки! Дайте да ви видя що за юнаци сте! Излезте с истинските си имена и снимки. Да на 45 години съм, но това не ми пречи да съм по-здрав, силен и добре изглеждащ от повечето от вас. Внимавайте със стероидите! Те не прощават! А сега биричката, кебапчетата, цигарките и така нататък, скъпи неуспели и нереализирали се! Не очаквах, че толкова много ще се озлобите и изпростеете, но явно съм ви надценил. Херцог Пън, така като ме гледаш приличам ли ти на наркоман? Покажи се, де. Не се крий като мишок.А тоя Teen Power е за оплакване. Някой друг се крие зад профила си, но това не съм аз. Кажете нещо умно, споделете опита си с другите. Опита, но не от кръчмата и от деката и винстрола. Нямам време за вас. ЗА ДА ПРЕКРАТИМ БЕЗКРАЙНАТА ПРОСТОТИЯ И ИЗЛИВАНЕТО НА ЖЛЪЧ ПО МОЙ АДРЕС ПРЕДИЗВИКВАМ ВСИЧКИ СПЕЦИАЛИСТИ. НЕКА ВИДИМ КОЙ Е ПО-ЯК. ДА ПРЕМЕРИМ СИЛИ, А? РЕЗУЛТАТА ЩЕ ГО ДЕЛИМ НА ЛИЧНОТО ТЕГЛО. ЕСТЕСТВЕНО ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ФИЛМИРАНО. НАЛИ СТЕ С ГОЛЕМИ УСТИ? ИМА ЛИ ДОБРОВОЛЦИ ДА БЪДАТ НАПРАВЕНИ ЗА СМЯХ? ИМА ЛИ? Това не е като да киснете по цял ден по форумите и да плюетете.

Наборе, спри се!

Нищо лошо не виждам да предизвикаш някого да виртуален “дуел”, разбира се, но ти прекаляваш с обвиненията и категорично сам предизвикваш някои от по-острите реакции по твой адрес.

Повечето от пишещите тук се знаем не само по истински имена, но и на живо. Голям процент имат тренировъчни дневници тук, в които освен тренировки и резултати се публикуват снимки и видео. Поразрови малко и тогава тръгвай да се караш и предизвикваш. От тази гледна точка, липсват твоите “силови доказателства” (видео), не нашите.

И още нещо - в този форум по правило не се обсъждат забранени препарати и употребяващите ги го избягват. Разбира се, вероятно има и такива, които са вземали и не са го споделили, но силно се съмнявам да са много. Така, че моля те, спри да сипеш огън и жупел на тема стероиди - всеки от нас има глава на раменете и сам си преценява.

Все още има шанс темата да не бъде тотално осрана и съответно архивирана. Призовавам ВСИЧКИ към повече умереност в изказванията!

Поздрави!

17.12.13
12:14

Че то темата отдавна е за коша, ама я държа просто от любопитство - за да видя до къде може да стигне човек.

17.12.13
15:08

Сега чак виждам тази тема, прочетох малко от първата страница и втората не съм, но аз нали съм Мара подробната и няма как да не си кажа мнението. (giggle)

Прекалено сте критични, аз като човек които изучава психологията макар и любителски, винаги търся причините за всяко едно поведение и действие. Всеки човек било мъж или жена в един момент от живота си преминава през така наречената “критическа възраст” в която много добре знаете как хората се държат странно, ей така без да има причини за това ! Това наистина го казвам сериозно и не е тролване, разбира се има вероятност и човека просто да си такъв характер. Психологията наистина е много интересна наука и това да анализираш хората и да търсиш причините за даденото поведение и защо той е казал това или онова със каква цел.

Между другото някой може ли да ми каже от къде да си купя качествен трибулус :D , просто е една щанга тука ми се опъва, седи като заварена за пода гадината и мръсна :D

ЯЯ

17.12.13
20:15

До Vic: Наборе, моля те прегледай хронологията на омразата и ще разбереш кой осра темата? Твоите анонимни приятелчета, криещи се зад котенца и кученца. Хора без никакви успехи в живота, тъпи, злобни, завистливи. Само чакат някой да каже нещо и веднага го заливат с простотиите си. Нека да ме научат на нещо, да покажат. Е, няма какво! Един дори предлага да залагаме четирицифрени суми и тогава да си премерим силите. Някой си Петко К. скрит зад електромер. Ех, че сме богати, че и яки, мани, мани! И какво толкова се тревожат колко вдигам? Много вдигам, нека да злобеят. Като не им харесва коментара ми да го подминат с достойнство. Ама, не! Трябва да си покажат простотията. Щом си ми набор трябва да познаваш първия професионален културист в България. Знаеш ли кой е? Стоян Качов, професионалист от 1985 година. Повечето от тия лилипути не са били родени тогава. Той и сега е готов да се пусне, трябват му два месеца. Има зала заедно с Кольо Стоичков на площад Славейков срещу Мултирама в безистена. Питай го за мен. Да ти каже какво мога и не мога. Той е вдигал от лег 195 кг при лично тегло 70. И него ли ще оплюят постоянно киснещите във форумите. А да си чувал за Георги Жеков? Една сутрин се събужда и може да си мърда само очите. Лекарите са искали да го разфасоват за научни експерименти, но се намира един треньор, който се захваща с него и от парализата не остава и следа. Аз го срещнах през 1984 година. Пред мен е вдигал от лег 120кг при лично тегло 64кг. За него направиха документален филм, който спечели първа награда на международен филмов фестивал в Полша. Сериозните хора ходят в залата да вдигат, а не да си снимат клипчета, както един пубертет ме кара показвам. Трябва да си чувал и за един от първите съдии в културизма - Димитър Подвързачов. И той ме познава. Господина е на 66 години, но няма да му дадеш и петдесет. А колко от плюещите по мен изглеждат по-млади, отколкото са всъщност. Завършвам, спокойно. Хубаво призоваваш всички за умереност, но аз съм си умерен по рождение. Затова кръвното ми е 125/75. Кръвна захар, триглецериди, холестерол и всичко останало ми е като на двайсетгодишен. И през зимата бягам гол до кръста в Западния парк. Някой да не вземе да се пробва. Ще настине! Пожелавам здраве и щастие на всички. Не взимайте стероиди, препоръчани от измислени герои, а който се боцка, веднага да спре! Дерзайте, Аполони!
  Ето нещо за великия културист и мой приятел Стоян Качов. Най-редовно биеше стокилограмови бианаболни бизони! Винаги излизаше абсолютен първенец.. Чист! Без химия! Образовайте се и уважавайте успелите!
http://bg.wikipedia.org/wiki/Стоян_Качов

Мнението беше редактирано от Ясен Янков на 17.12.13 21:01.

17.12.13
20:59

Тва на Галин Релефа баща му.

17.12.13
21:04

Все пак има хора които използват форумите, не за да се показват колко са красиви и да демонстрират нещо било ум, красота или постижения !

Повечето хора използват форумите като ценен източник на информация и много ама много слабо ги вълнува кой колко е як !
На мен сърцето ми е чисто и аз нямам лошо помисли и чувства към който и да било във този форум и не само !
Аз дори не мога да разбера смисъл на целият спор, а и за какво всъщност се спори. Спор от който никой нищо не печели, а има само губещи !

17.12.13
21:07

Ако подминем историите от 1001 нощ и стигнем до това кой зад какво се криел,има много снимки на Петко К в дневника,предполагам и в профила му(не съм влизал) и е ако не троен даже и четворен на теб.
А сериозните хора в залите си правят снимки по бански ли,като не са тези,които снимат клипове?
А иначе на мен честно ми изглеждаш на към 55,не знам к’ви са тия примери за 66 годишни дето са на по 50-просто съвпадения.Отговаряй само за себе си.

ЯЯ

17.12.13
21:44

Да този форум е особено ценен източник на информация и мъдрост. Ще се убедиш като прочетеш всички коментари след моя първи коментар. Много, ама много слабо ги интересува, нали? Затова всички коментират мен. Или греша? Teen Power….. първо се научи да пишеш. Примерите са за такива като теб. Нямам намерение да влизам на профила на когото и да е било. Ти си влизай и излизай. Вие нямате ли си личен живот или нещо с което да си играете? Продължавайте със знанията и мъдростта. Аз си записвам.

17.12.13
21:54

Не ,грешиш.Примерите са за хора,които нямат акъл да разсъдят,че всеки е различен и да не гледаш този и онзи. Интересно като другите не трябва да се занимават с твоите глупости и нямат личен живот,защо ти се занимаваш?
Остави оправданията,че много ти станаха :)

Мнението беше редактирано от Teen Power на 17.12.13 21:55.

ЯЯ

17.12.13
21:55

Да този форум е особено ценен източник на информация и мъдрост. Ще се убедиш като прочетеш всички коментари след моя първи коментар. Много, ама много слабо ги интересува, нали? Затова всички коментират мен. Или греша? Teen Power….. първо се научи да пишеш. Примерите са за такива като теб. Нямам намерение да влизам на профила на когото и да е било. Ти си влизай и излизай. Вие нямате ли си личен живот или нещо с което да си играете? Продължавайте със знанията и мъдростта. Аз си записвам.

17.12.13
21:55

ЕСТЕСТВЕНО ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ФИЛМИРАНО

Сериозните хора ходят в залата да вдигат, а не да си снимат клипчета, както един пубертет ме кара показвам.

Ясене, мисля че малко по-сериозно трябва да се отнасяш към тренировките, защото един сериозен човек никога не би филмирал своите постижения, а ти го предлагаш. Аз се кълнях в теб, а ти ме предаде- вече не знам в какво да вярвам. Ще отлепя принтирания плакат с мустакатия ти лик и божественото ти тяло от стената и ще търся нов идол.

П.П. Аз също скоро ще ударя 50 години, но строгото вегетариантство запази младоликия ми вид, щом съм успял да заблудя величе като теб. Сутрин ставам в 5 часа, пия само сок от моркови, играя си с кучетата в парка и се мия само със свински сапун. Ако искаш ми пиши, аз мисля че открих тайната на вечната младост, ще я споделя (по-горе е само съкратената версия), за да се възползваш и ти. За жалост това си има и своите минуси- не ме пускат в дискотеките, не мога да си купувам алкохол, но всеки плаща цената на дейсвията си.

Приятели, бъдете здрави, не употребявайте стероиди. Стероидите са вредни. Аз мисля, че не трябва да се употребяват стероиди, защото стероидите водят до вредни последствия. Дерзайте в бъдещето и скоро ще стигнете моите постижения. Може да ви трябват 10, 20, 50, 100 години, но като ги постигнете ще ви бъркат с ученици.

Коментарът е дълъг, но смислен.

Мнението беше редактирано от Петър на 17.12.13 21:56.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1