Изготвяне на програма

Темата е заключена.

29.08.13
23:23

Момиче съм на 20 години.165 см , 50 кг.Като цяло не искам да свалям,а просто да поизчистя мазнините от ханша,дупето и бедрата понеже ребрата ми се четат,а надолу седи по широко...Какво да ям,как да тренирам,какви добавки да взимам.Имам едни резултати на дхеас 5 и тестостерон,ако е важно ще ги напиша.Моля ви,съдействайте ми,не разбирам нищо от това и ме е страх да не объркам нещо ако започна нещо прочетено,предпочитам някой индивидуално да ме посъветва за моя случай,моля.Благодаря.

30.08.13
08:38

Здравей,

Така поставено, желанието ти е доста трудно за изпълнение. Това което имам предвид е, че:

1) Както каза сама, не разбираш абсолютно нищо.
2) Не знаеш какво точно искаш. Локално чистене на мазнини става само с хирургия, т.е. това което искаш в този му вид е невъзможно. Другия вариант е или просто да не знаеш какво искаш, или да не можеш да ни го обясниш.
3) Искаш “индивидуален” подход, но не ни даваш никаква информация за себе си, начина си на живот, хранителни навици, двигателни навици и т.н.

И за последно ще кажа че, ако желаеш да “изваеш” тялото си чрез здравословен начин на живот и фитнес, то приеми че самия процес е доста бавен и изисква много (МНОГО) търпение и знание от твоя страна, като търпението се изявява и в това да прочетеш много книги и материали (голяма част от които грешни и подвеждащи).

Но за да не бъда голословен, ще започна от основите:

1) Пий много вода! 2 литра на ден е минимума. Желателното количесто е над 4 литра.
2) Избягвай “некачествените” храни - пържено, преработени храни, сладко (шоколад, захар), тесто.
3) Яж повече плодове и зеленчуци, ядки, месо, риба, яйца.
4) Оставяй си поне 1 час на ден за физически упражнение, било то бягане, фитнес или каквото друго те влече.
5) Спи поне 8 часа.

Мнението беше редактирано от antipodean aub на 30.08.13 08:40.

30.08.13
10:12

казано от Marishka Zavoianu на 29.08.13, 23:23:

предпочитам някой индивидуално да ме посъветва за моя случай,моля.Благодаря.

Нали осъзнаваш че това, което искаш:
1. Не може да се случи с информацията, която даваш
2. Не е безплатно
Моят съвет:
1. Намери си треньор, на който да се довериш
2. Започни да правиш нещо (тренировки, хранителен режим), описвай го подробно, и може да получиш подходящи съвети, които да ти помогнат, но така на готово и на сляпо ме съмнява някой да ти окаже съдействие

При така формулирано питане индивидуален съвет няма как да бъде даден.
Как да задаваме въпроси интелигентно?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1