Чийтинг хранене

Здравейте. Реших да пусна тази тема, защото знам, че във всекидневието на всеки има по някой чийтинг или поне 1 път в седмицата. Та споделете правите ли чийтинг от време на време и най-важното, съжалявате ли след това . Аз по принцип съм стриктен в храненето и гледам то да е качествено, но снес си позволих баница в късните часове, диня и то доста в късните часове, както и 1 бира 500 мл., ето сега аз лично съжалпвам. Ще се радвам да чуя и други мнения :D

AS

31.08.13
00:00

Тази тема е лично обръщение към A.W.E.I.T. :D
Той трябва да се изкаже понеже има голям опит в “чийтването”.

31.08.13
00:19

Това е от днес,когато бързах да хапна малко чийт.

31.08.13
00:25

тоя автора е мн зарибен нещо, пич не си го слагай толкоз изпил си 1 бира и пускаш теми аььаахха

казано от umad brah на 31.08.13, 00:25:

тоя автора е мн зарибен нещо, пич не си го слагай толкоз изпил си 1 бира и пускаш теми аььаахха

Лек слагам си го, иначе няма същите резултати ;)

казано от A.W.E.I.T на 31.08.13, 00:19:

Това е от днес,когато бързах да хапна малко чийт.

УМРЯХ !!! :D :D :D :D

31.08.13
00:43

казано от Янислав Вълков на 31.08.13, 00:36:

казано от umad brah на 31.08.13, 00:25:

Лек слагам си го, иначе няма същите резултати ;)

Е ти не си пробвал,че да видиш дали щеше да имаш същите резултати,ако чийтваш. Говориш наизуст.

AWEIT пак цепи, с изгъзици :D

31.08.13
03:14

Лол динята било чийтване :де

6 години тренирах и често чийтвах, особенно вечер със сладко. От 1 година гледам да спазван режими и резултатът ми е двоен. Така че не ми казвай, че не съм пробвал ;)

31.08.13
10:10

А тези 6 години изчислявал ли си ТДЕЕ и приемал ли си същите калории?  Та така де,като към храната дето ядеш прибавяш още нормално да станеш мазен,иначе е абсурд. :)) А ИФ пробвал ли си ? Вероятно не.

ЛВ

31.08.13
13:51

Чийтвам редовно в храненето!Никога не съжалявам след това,забелязал съм даже,че се надъхвам и раздавам повече във следващата тренировка.

казано от Teen Power на 31.08.13, 10:10:

А тези 6 години изчислявал ли си ТДЕЕ и приемал ли си същите калории?  Та така де,като към храната дето ядеш прибавяш още нормално да станеш мазен,иначе е абсурд. :)) А ИФ пробвал ли си ? Вероятно не.

Не съм толкова запознат с съкращенията ти и т.н. ПДФ ТДЕ МСЙ КГФП , не мерси ;)

31.08.13
17:14

Веднъж на всеки 7-10 дни се правя мармалад и никога не съм съжалявал

казано от gips на 31.08.13, 17:14:

Веднъж на всеки 7-10 дни се правя мармалад и никога не съм съжалявал

Звучи готино :D

31.08.13
19:52

казано от Янислав Вълков на 31.08.13, 16:01:

IF= intermittent fasting ,на български периодично гладуване ,ако ти говори нещо.Ако ли не прочети нещо да се ограмотиш малко и ако желаеш пробвай. Когато опитът ти се свижда до едно и също нещо,което правиш с години ,опит ли е въобще?

казано от Teen Power на 31.08.13, 19:52:

казано от Янислав Вълков на 31.08.13, 16:01:

IF= intermittent fasting ,на български периодично гладуване ,ако ти говори нещо.Ако ли не прочети нещо да се ограмотиш малко и ако желаеш пробвай. Когато опитът ти се свижда до едно и също нещо,което правиш с години ,опит ли е въобще?

ХА ХА ХА, мойто момче, аз не съм с висок процент подкожни мазнини. Моля не коментирай повече по темата ;) Айде със здраве !

31.08.13
21:42

И защо да не коментира? Пуснал си тема, пък се сърдиш, че някой ти отговаря.
Да, може да се яде всичко, включително и редовно чийт хранения и това да не влияе отрицателно на резултатите, ако знаеш какво правиш ;)

Мнението беше редактирано от Петко К на 31.08.13 21:44.

31.08.13
22:24

Е ти добре,че не си с висок процент подкожни мазнини,ама можеш да си още по-чист и да ядеш джънк освен това чат-пат,а не да изядеш една баничка и да се гърчиш от агония търсейки психотерапевт,понеже си хапнал нещо извън режима. Освен,ако не ядеш по 2000-2500 калории,че ако ядеш джънк не наяжда и така надвишаваш много калориите си ,но като те гледам не вярвам да караш на под 3500-4000 калории,нали :))

казано от Петко К на 31.08.13, 21:42:

И защо да не коментира? Пуснал си тема, пък се сърдиш, че някой ти отговаря.
Да, може да се яде всичко, включително и редовно чийт хранения и това да не влияе отрицателно на резултатите, ако знаеш какво правиш ;)

Ето това е нормален отговор. Не да ми разтяга локуми, не ме интересуват. Мерси :)

казано от Teen Power на 31.08.13, 22:24:

Е ти добре,че не си с висок процент подкожни мазнини,ама можеш да си още по-чист и да ядеш джънк освен това чат-пат,а не да изядеш една баничка и да се гърчиш от агония търсейки психотерапевт,понеже си хапнал нещо извън режима. Освен,ако не ядеш по 2000-2500 калории,че ако ядеш джънк не наяжда и така надвишаваш много калориите си ,но като те гледам не вярвам да караш на под 3500-4000 калории,нали :))[/q

Някаде там :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1