Целогодишно нисък процент телесни мазнини?

01.09.13
20:49

Интересно ми е как хората, които постоянно са с нисък процент мазнини поддържат това.Например аз както съм 179 и съм 74 кг. и примерно в момента съм 5-6 % мазнини, колко калории са ми нужни на ден и как те са разпределени за да поддържам тези килограми и % мазнини (приблизително говорим, не може да е с точност постоянно), при физическа активност от тренировки фитнес 6 дни в седмицата (90 мин. средно + 15 мин кардио 2/3 дни в седмицата). Ще съм благодарен ако някои ми даде някакви съвети, насоки и отговори по въпросите които съм запитал.Благодаря!

01.09.13
21:42

Кви 5-6% мазнини? Това да не ти е Аушвиц? И аз съм 179 и тежа 74 кг. Целогодишно може да си на 12-14% мазнини и с най-обикновен хранителен режим. Просто като решиш да свалиш още мазнини засилваш малко тренировките. Целта е да си опростим живота, не да ходим с тефтери и калкулатори...

01.09.13
21:47

Ако постояно си на диета за подържане, няма да качваш мускулна маса.
Иначе, щом състоянието ти в момента те задоволява, продължавай да се храниш и тренираш по същия начин и ще подържаш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1