Миш маш с пилешки гърди

02.09.13
17:18

Време за приготвяне - 15 мин. общо

Необходими продукти:
-10 яйца - 500 гр.;
-бялото месо на едно пиле на грил - около 300 гр.;
-300 гр. пресни гъби печурки;
-2 чушки - около 100гр.;
-100 гр. краве масло;
-подправки по избор

Здравейте на всички. Не съм писал отдавна във форума, но реших да споделя една лесна и бърза рецепта. Доста често като нямам време да готвя си купувам едно пиле на грил и понеже съм на НВД изяждам без скрупули бутчета, крила и кожа, но бялото месо  ми остава понеже е по-сухо. Миналата седмица намерих приложение на оставащото бяло месо в една  лесна и подходяща за НВД рецепта:
Месото, гъбите и чушките се нарязват на дребно и се задушават с 50 гр. краве масло и подправки в тефлонов тиган за няколко минути (все пак месото е от пиле на грил и вече е сготвено). Когато мислите, че са готови добавяте още 50 гр. масло и 10 яйца за още няколко минути. Получават се три  порции миш маш с много протеин и почти без въглехидрати.

Хранителни показатели за цялото количество:
КК- 2 022;
Белтъчини - 164;
Въглехидрати - 10;
Мазнини - 144.

Надявам се да ви хареса и да оцените бързата и лесната рецепта.

Темата беше редактирана от Toma Tomov на 02.09.13 17:18.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1