Нещо за мазнините

05.05.04
20:13

Вярно ли е, че след определен период от време, кръвообръщението в подкожните мазнини намалява и те стават почти невъзможни за сваляне?
Прочетох го в един сайт и нещо не вярвам, но кой знае...
Дайте мнение

Звучи ми налудничаво, но 12-та седмица чистя едни 5 см от долната част на корема и все на спадат, тъй че знам ли ... :)

LE

08.05.04
10:11

Сигурно се бъзкикаш за корема,тоест за локализираното чистене,но в мои стил е да съм неразбрал :oops: !Може ли да се чисти само от едно място,мисля че точкова редукция се казва!Ако може(сигурно не може ама.......) кажи как да изчистя само глутеуса!

Дам не си ме разбрал - имах предвид, че навсякъде се изчистих само там остана малко, но имам и друг проблем, затова има повече зор при мен. Статия за точковата редукция има в сайта.

Ami kogato krywoobrashtenieto namalee mu se wika ne podkojna maznina ami celulit .Towa se poluchawa dosta po chesto pri jenite poradi strukturata na kojata im .Pri myjete e po rqdko no ne e newyzmojno.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1