Представяне + молба за съвет

Представяне + молба за съвет
Здравейте!
Казвам се ицо, на 22г. съм и съм от София. Работя като уеб програмист и това е и основното ми занимание в повечето време. През свободното си време обичам да се занимавам с автомобили и тренировки. Тренирам предимно в домашни и street условия и от време на време на фитнес в университета (обаче сега през ваканцията само първите две практикувам). До миналата година тренирах много по лостове и успоредки, а след това се оборудвах с лежанка, дъмбели, лост, ластици, щанга и дискове разбира се.
Като добавки приемам само креатин монохидрат (по 5гр. в нормален тренировъчн ден и по 10гр. в пренатоварените тренировъчни дни) и суровъчен протеин (всеки ден по 50гр.). А да - взимам и 1 таблетка дневно мултивитамин Fitness. Не знам до колко помага, но си е витамин :)
Упражненията ми са:
Клек с щанга пред и зад врат -гледал съм и съм чел в сайта и техниката ми е правилна. Клековете ги правя пълни.
Лег с щанга - тесен, раменен и широк хват
3 серии по 15 вдигания с 40кг в нормален тренировъчен ден и 10 серии по 10 вдигания един път седмично наведнъж.
Полулег с щанга - тесен, раменен и широк хват
3 серии по 10 вдигания с 40кг в нормален тренировъчен ден и 10 серии по 10 вдигания един път седмично наведнъж.
Бицепсово сгъване с щанга с прав лост -до момента не усещам проблеми с китката, пък за напред ще видим. За бицепс с щанга вдигам 10 пъти по 30кг, 15 пъти по 20кг и 30 пъти по 10кг в нормален тренировъчен ден.
Бицепсово сгъване с дълбел
Врата го тренирам със щангата. Там съм малко ограничен от към уреди и въображение.
Другите ми упражнения са всички разновидности на лицевата опора, набирания на лост и те така.
През последния месец съм качил 5кг. и общо сега съм 70кг тегло и 185см височина. Трябва още тегло!
От другия месец ще си извадя карта за фитнес и започвам нещо по-сериозно.
Това е от мен, очаквам от Вас да се запознаем по колегиално и да ми дадете някакви насоки. Не съм напълно гол и бос, но се боря да постигна високи резултати.
Поздрави!

Темата беше редактирана от Христо Василев на 07.09.13 19:01.

08.09.13
14:46

Тренирай цялото си тяло, а не само част от него. Гърбът е не по-малко важен от гърдите, ако не и повече. Това е по-голяма мускулна група и има голямо значение за стойката на тялото, както и цялостно за силата. Трицепсът е 2/3 от ръката, а ти тренираш само бицепс. Хубаво е, че тренираш крака. Успех.

08.09.13
16:49

Само тези упражнения ли правиш?

Благодаря за отговорите, ще потърся упражнения за тези групи, които ми препоръчахте. И да, засега само тези упражнения правя, но от другия месец тръгвам на фитнес и смятам да си изготвя желязна програма. Започвам да гледам из сайта за добри упражнения за трицепс и гръб.

09.09.13
11:32

Ето кои упражнения ти трябват:
1.Клек
2.Тяга
3.Кофи
4.Набиране
5.Лег
6.Гребане
7.Военна преса

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1