The Adonis Golden Ratio

Здравейте съфорумници,

Та ровичкайки се из интернет попадам на статията: “Увеличете мускулите и намалете мазнините! ГАРАНТИРАНО!”
В момента, в който го прочетох ми напомни на всички други пъти в SPAM прозорчетата, които изкачат в различни сайтове, но този път реших да проверя. Изпрати ме в сайт adonisgoldenratio в който, както всички модерни сайтове, се започва с дълго интро относно мъжкото ДНК и как всички сме програмирани да имаме перфектно тяло.

Скептично си гледам интрото, в един момент, вече превключил на фейсбук, чувам от рекламата- “Забравете за упражнения като тежка мъртва тяга, тя ще ви отдалечи от пропорциите!” и реших да видя за какво става въпрос. Оказва се, че човекът който е открил системата, Джон Барбън, е вложил много време и усилие в нея. Предлага пакет, който беше на някаква цена от около 50 долара или нещо от сорта, в която има апликации за изчисление на пропорции, дневен прием на калории и други детайли.

Въпроса ми е следния, в много форуми проверих различни review-та, много хора са доволни от системата, но на мен ми се струва малко, префърцунена. Някой ако е запознат със самата система би ли могъл да сподели опит и мнение? Ще се радвам да чуя дали има смисъл от тази програма, или е просто някакъв типичен американски scam!?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1