Дозировка на Трибулус?

Orlin Asenov

08.09.13
21:55

Трибестан с 90 % стероидни сапонини в дози от 20 до 50 мг на 1 кг телесна маса за период от 8 седмици, дава значително повишение в нивата на свободния тестостерон, дължащо се на повишени нива на лутеинизиращия хормон.

Тоест, аз тежа 85 кг. Ако пия по 35 мг на 1 кг телесна маса,това означава 3000 мг дневно разпределен на три приема през 8 часа в продължение на 8 седмици,след което пауза от 4 седмици и отново може да се повтори приема.
Amix Tribu Zma 90% стероидни сапонини.

Добре ли е ? Благодаря.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.02.14 09:08.

09.09.13
00:22

Не мисля, че ще постигнеш каквото и да е , използвайки само трибулус :)

09.09.13
09:54

Това е правилният прием, но за наистина голям ефект ще трябва да добавиш и още неща (най-вече основните - протеин, бцаа, креатин).

Orlin Asenov

10.09.13
10:03

Разбира се,че приемам и други супплементи. Креатин монохидрат,суроватъчен протеин,аргинин,bcaa,омега 3,мулти витамини и минерали и тнт......
Значи мога да приемам трибестана по 3000 мг дневно,тъй като тежа 85 кг ? Тоест по 1000 мг 3 пъти дневно през 8 часа.
Добре ли е ?

10.09.13
15:27

казано от ME4O_TURIST на 09.09.13, 00:22:

Не мисля, че ще постигнеш каквото и да е , използвайки само трибулус :)

Силно подкрепям !

Orlin Asenov

10.09.13
17:52

Който е на ясно едва ли ще взема само трибестан. На мен са ми фаворитни : креатин монохидрат,bcaa,аргинин и суроватъчен протеин. Също така вземам и омега 3, мултивитамини и минерали. Темата я пуснах не за някой да ми разяснява какво друго да пия и тнт,а точно ме интересува относно твърдението за прием на трибестан от 20 до 50 мг на 1 кг телесна маса. Понеже се казва,че не се препоръчва прием дневно над 2000 мг.

Orlin Asenov

11.09.13
11:29

Разбрах точно как се взема. Първите 2 седмици по 3000 мг дневно след което се намаля на 1500-2000 мг дневно. Успоредно с креатин монохидрат.

11.09.13
18:12

Според мен трибулуса е за хора околко 30те години.

Няма да има полза.

23.02.14
21:02

на 30 год съм, с стаж от 4 години в боините изкуства и последната година в фитнес( половин година лостове и успоредки и сега фитнес). Ще има ли нчкакъв ефект приема на трибулус и ако да то в каква дозировка. Целта ми е да се поизчистя(171см, 75кг), не искам да изглеждам като типичния bodybuilder, а красиво тяло. приемам амино преди и след тренировка и 2 часа след тренировка протеин. Не ям мазни неща нито хляб и също така само пилешко и риба. тренирам по 6 дена седмично и всеки ден правя по 30мин кардио. каква би била най-адекватната добавка в моят случай.

предварително благодаря на всички!!!

25.02.14
16:33

От трибулуса по-скоро очаквайте подобрено възстановяване и може би повече енергичност през деня. За маса и сила по-скоро не.

15.06.16
10:39

Здравейте, можете ли да ми препоръчате добри марки хранителни добавки с Трибулус? Видях някаква марка Булгарикус, някой пробвал ли е трибулуса им? Доста евтин ми се видя и се чудя дали е качествен?? Колко е нормално да струва?

Можеш да разчиташ на качеството на Now Foods, например.

07.01.17
12:54

казано от Georgi Stoyanov на 15.06.16, 10:39:

Здравейте, можете ли да ми препоръчате добри марки хранителни добавки с Трибулус? Видях някаква марка Булгарикус, някой пробвал ли е трибулуса им? Доста евтин ми се видя и се чудя дали е качествен?? Колко е нормално да струва?

Аз съм пил Трибулус на марката Bulgaricus, мой приятел ми беше препоръчал , и да ти кажа, много съм доволен, и наистина мога да разчитам на качество и добра цена. А жена ми пък е пила различни билки и имуностимулатори на фирмата, и оттогава само оттам поръчваме.

07.01.17
15:27

казано от Ivan Grigorov на 07.01.17, 12:54:

казано от Georgi Stoyanov на 15.06.16, 10:39:

Аз съм пил Трибулус на марката Bulgaricus, мой приятел ми беше препоръчал , и да ти кажа, много съм доволен, и наистина мога да разчитам на качество и добра цена. А жена ми пък е пила различни билки и имуностимулатори на фирмата, и оттогава само оттам поръчваме.

Първото ти мнение в първия ти ден във форума е реклама на фирма... Интересно “съвпадение”. Не че има нещо лошо да харесваш дадена марка, ама все пак за да я препоръчваш, трябва и теб да те познаваме тук, нали така? :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.01.17 15:28.

16.01.17
20:13

Трибулус, левзея, б12, фолиева киселина и креатин и силата и възстановяването нямаха равни... Няколко пъти съм я пробвал комбинацията  и ми действа много добре на мен. Само да нацелиш правилната марка.

16.01.17
23:14

казано от Димитър В на 16.01.17, 20:13:

Трибулус, левзея, б12, фолиева киселина и креатин и силата и възстановяването нямаха равни... Няколко пъти съм я пробвал комбинацията  и ми действа много добре на мен. Само да нацелиш правилната марка.

Може да споделиш марка от която си доволен за въпросните продукти...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1