Намаляване на телесните мазнини !

13.09.13
23:42

Здравейте на всички от бб-теам :) ! През 2011 година , май месец, тежах 97 килограма, а бях една на 15 ( 9 клас).Пробвал съм да отслабна многократно до тогава , но никога не успявах. Дойде съдбовният май 2011 , когато започнах диета (поредната). Спазвах я стриктно точно месец ( без фитнес) като спортната ми дейност се свеждаше само до рrтане в квартала.Успях да сваля до 89-88 кг, когато за пореден път наруших диетата си и върнах до 91-2 кг. Така до август , когато отново станах сериозен.  Септември тежах 85 килограма , когато ми омръзна да чакам и реших да приложа нещо крайно нездравословно. 5 дни карах само на вода , без никаква храна , след което започнах да приемам по 3 сиренца чедър на ден , така 6 дни , а пък 7я ден хапвах от всичко по много.Така изкарах около месец и смъкнах до около 70 килограма. Преминах на нов етап: хапвах по 2 паница супа и бейк ролс 5 дни и 2 дни яко хранене. След още 2-3 месеца станах 65 кг. След което, започнах да ям от всичко , но умерено , това доведе до още 6 свалени килограма , тъй като параноята за евентуално качване ме беше обхванала и се хранех като гимнастичка. След като станах 59 килаграма, реших да започна фитнес.........

След една година във фитнеса , научих някой неща , но не можаш да разбера едно от най-важните неща касаещи мен. Как да премахна излишните мазнини , плод на почти 40 кг отслабване. Пробвах НВД , но основният проблем ми e , че не мога да ям постоянно месо (не съм любител на месото). Чувал съм , че хранене с въглехидрати до 17:00 , а след това само с белтъци също би ми помогнало. Но предвид лимитирания бюджет , който имам налице не мога да си позваля да експериментирам с диетите особено много. Тук в този форум има хора от които могат да се научат много нещо , с огромен опит в бодибилдинга и реших да се посъветвам какво бихте ми препоръчали ?

14.09.13
19:09

Ба,ако стана персонален треньор,ще изкарвам много пари от такива като теб.Но нека други да се изкажат и ако дадат глупави съвети,аз ще ги оборя и ще се намеся в темата.

А конкретно по темата:

Отслабнал си с гладуване,загубил си всякакъв вид тегло,целта тук трябва да е да загубиш мазнини и да запазиш мускули,а последните трябва да ги има,колкото повече са,толкова е по-лесно и бързо. Останалите работи с гладуването,яденето на боклуци периодично и т.н няма да ги коментирам,че са супер абсурдно жалки.

14.09.13
19:19

Жалко е че когато човек потърси помощ, среща заяждане ! Определено се разочаровах !

14.09.13
21:15

Няма заяждане,хаха,за кое да се заяждам? Просто това е мега абсурдното - особено частта с - “писна ми диетата,спрях да ям”. Това е форум за ЗДРАВОСЛОВЕН начин на живот,който включва извайване на мускули,изграждане на сила,издръжливост,координация,подобряване на визията и психиката и т.н. положителни неща. Гладът противоречи,не само противоречи,но е чак в друга вселена с тези неща. Разбирам, не си знаел какво правиш,разбирам не си знаел как да подходиш, знам , бил си разорачован, но просто прочети сайта, има хиляди статии за всичко, аз всичко съм научил от интернет и съм събирал мнения от хора и сам съм си правил изводите, кои верни, кои не. Успех.

15.09.13
01:19

И все пак разбрах как да намаля телесните си мазнини. Чел съм по тази тема , но реших да потърся съвет от хора с опит , но ........... Мерси за пожеланието. Успех и от мен :) !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1