15.09.13
21:21
Прав съм. Имам силно развита мускулатура в долната част на дясната ръка. Това ми е нещо като хоби.
Край ни лирическото отклонение. Аз съм един младеж с почти аполонско тяло и лице като Ален Делон. Тренирал съм де що има спорт, но най-много Кикбокс близо година и фитнес преди и след това. В последните 2-3 години бях във фаза дебел - масивен - сух като мастия - сух, но релефен. Надявам се до 1 година да станем отново масивен, като релефа не е приоритет. Тренирам 4 дневен сплит - цица и бицепс, гръб и трицепс, рамо и трапец, ходила. Почивам когато сметна, че ми трябва почивка. Храната ми е ужасна - гледам да набия колкото протеин мога, 300-400 грама хубав въглен, другото е най-често джънк и сладко, но по някаква причина си качвам долу горе чисто(седим с някаква пресичка). Знам как трябва да ям, може би искам да го правя, но нямам парите за толкова. Някакви храни, които фигурират кажи речи всеки ден в храненето ми са яйцата(3-6), овес(100-150грама), картофи(от 500грама нагоре). Сирена, млека и други бели филми не ям. Целта ми е да кача килограми, надявам се много и кажи речи чисто. Тренирам 6-8 повторения, базови + разни други глезотийки. Килограмите ми са 75-6, висок съм примерно 190.
Общо взето - ей тва беше историята.
Днес цъканах леко гръд и бица.
Лег, Наклонен лег, флайс, кофи, кабели до отказ
Бица - сгъване с дъмбели, чуково сгъване, кабели до отказ.
Храната - половин домашен кекс, супа с 3 филии хляб, 4 яйца, 3 кюфтета със 700 грама картофи(варени) с хляб 3ка, 4 вафли мура, сини сливи 100-200 грама?, предстои да ударя още 1 супичка с хляб.
Очаквам да заеба дневника на 3тия ден, но все пак.
Утре нахлуваме моШно в даскало
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aVOMQZP_460sa.gif
Модерация: Неподходящо заглавие.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.09.13 21:27.