Някои въпроси относно тренировките и телосложението

17.09.13
00:40

Ако вдигам по-лека гиричка, напр 7 кг, а мога 10-12, но ги правя повторенията баавно и така че да достигна до болка, резултатът не е ли същият?
Вярно ли е че след 1 час кардио почват да се топят мускули?

И сега това което най-мн ме интересува. Ако можете да ми кажете обиколката ви на ханша, имам чувството, че моята е по-голяма, че натрупвам мазнини там, докато на корема съм доста чист( знам че обикновено мъжете трупат на корема, а жените отзад). Открай време като се гледам в огледалото от кръста надолу и от кръста нагоре и от кръста надолу съм горе-долу еднакъв, а искам да съм по-широк нагоре и по-слаб надолу. Може би това е заради това че тренирам футбол.

Не ме хранете, на много по-ниско ниво от вас съм (спортно).

17.09.13
10:42

Ами за кардиото лично според мен,даже след 20тата-30тата минута почват да се топят мускули...За това по-добре си прави спринтове!А за ханша ти нищо не можеш да направиш, всичко е до ген.Просто качвай повече маса в горната част на тялото и всичко ще се оправи,успех! :)

18.09.13
12:21

казано от Deian Petrov на 17.09.13, 10:42:

Ами за кардиото лично според мен,даже след 20тата-30тата минута почват да се топят мускули...За това по-добре си прави спринтове!А за ханша ти нищо не можеш да направиш, всичко е до ген.Просто качвай повече маса в горната част на тялото и всичко ще се оправи,успех! :)

Имаш да бягаш много,много повече от 20мин за да започне черният дроб да извлича хранителни вещества от мускулите,затова тялото поддържа някакъв процент подкожни мазнини за “екстремни” ситуации.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1