02.06.05
00:23
НВД колко веме да спазвам,насякаде чета различн инеща на някои места пище не повече от месец на други не повече от 2 наи-много 3 вие какво ше ме посъветвате
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 10:14.
02.06.05
08:03
Докато си доволен от резултатите.След като го спреш обаче 1-2 месеца трябва да си на поддържащ режим.
02.06.05
08:31
ми докъто постигнеш желаните резултати с 1 виско въглехидратен ден на 6-7 дни не мисля че ще има некъв проблем
btw заглавието е тъпо др. път напиши нещо отнасящо се за темата или го смени или ще го сменят!
Можеш примерно да си на НВД 1 месец , след това на поддържащ режим , и след това още 1 месец НВД - така правя и аз , и ефекта е голям.
Е това нормално - от 1 месец до цял живот. :lol: Всеки различно ще те посъветва... Зависи какви са ти целите, какво друго... Ако ще сваляш, добре е да го правиш максимум три месеца. Обаче става дума за свалянето. НВД-то може да си продължи, само че с повече калории. Освен това има 20 модификации на НВД, които на практика са си 20 различни хранителни режими. Та накратко - 3 месеца, след което поставяш нови цели и прекрояваш диетата. Тъй си мисля аз....
Успех