Never Back Down :Ppp

Темата е заключена.

Здравейте на всички ентусиасти :) И най-вече всички ,които обичат спорта и себе си :)

Казвам се Светлана Данаилова и съм от гр.Видин ,но в момента живея в гр.София . Скоро ще навърша 23 год. Завърших ИУ - Варна и сега ще уча магистратура в УНСС :p Тегло - 63кг. ,но това е че много бързо мога да качвам и да свалям кг. Целта ми е да стана 56 кг. и да изчистя мазнините. В момента не се чувствам добре в тялото си и искам да го променя. Ходя на фитнес,повече тичам или ходя в парка да правя кросчета. Тренирала съм и вкъщи , но това е че в един момент съм много ентусиазирана и мотивирана да си постигна целта в другия нещо сякаш ми замъглява тази цел и мисля ,че може би това са по-скоро хората около мен ,тей като не са точно такива ентусиасти като мен и по някакъв начин ми влияят...бях месец и нещо на НВД и едновременно с това и на аеробика и се чувствах много добре,но след това прекъснах и пак си възвърнах килограмите...Надявам се ,че с този дневник ще мога да контролирам повече себе си и храненията си,както и се надявам че ще получа помощ и подкрепа от ваша страна :)

Извинявам се за дългите писания :Д Ще гледам по натам да съм по-кратка :) Ще пиша за всеки мой ден и съответните хранения :) Лека вечер от мен :)

24.09.13
00:41

Браво, Светлана и успех! (y) :)

24.09.13
12:49

Успехи и от мене, Светле ^^ щом си издържала месец и нещо на НДВ, значи имаш воля и ще се справиш.. просто гледай на храненето като начин на живот, а не като на диета. Спомни си как се си се чувствала в онзи период и направи така че да го върнеш ;)

24.09.13
16:45

Успех, ще се справиш :) Ако направиш здравословния начин на живот удоволствие, няма как да не успееш!

Благодаря на всички :)

Днес малко се разболях аз и цял ден го карам само да едно мляко с 2 малки прасковки и сутринта само 1 кафе и няколко пълнозърнести бисквитки ...надявам се утре да съм по-добре :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1