29.09.13
22:55
Здравейте,
Търся да наема личен треньор, който да ми помогне с отслабването. Трябва да сваля 30кг. Намирам се в София, ж.к. Младост. Търся професионалист, който да ми помага с диетите и тренировките, да ме мотивира, да следи прогреса и да направи всичко необходимо ,за да стигна до край в целта си.
14.10.13
17:42
Здравей, успя ли да откриеш ?
Здравейте,
Аз имам силно подобни нужди като Елисавета.
Търся да наема личен треньор, който да спортува с мен, да следи и препоръчва какво да ям и да ме мотивира за отслабане на ококло 20 -25 килограма. И след това да ми помага в поддържането им. Намирам се в ж.к. Полигона, София.
Следила съм мноо диети и препоръки, в които съм се проваляла, затова смятам че това ще е доста предизвикателна задача.
07.02.15
03:09
А аз не мога да разбера подобна глупост като “някой да ме мотивира да направя нещо полезно за себе си”. Ако факта, че имаш да сваляш 20+ кила не е достатъчен мотив, то не ти трябва треньор, а Господ.
Весо, не бъди толкова рязък. Хора всякакви, някои се опитват да вървят сами, на други им трябва помощ. Не е ли по-добре човек ако може да си позволи, да се обърне към някой, който вече има нужните знания и опит, вместо тепърва да открива топлата вода на базата опит-грешка. Не е ли по-добре треньор да покаже как се кляка, отколкото да се гледат клипчета и пак резултатът не е много сигурен, защото не можеш да видиш себе си отстрани, не знаеш за какво да следиш и въобще какво трябва да е чувството.
Съжалявам, че не мога да помогна, но мисля, че тук все някой познава добър професионалист и може да препоръча.
07.02.15
12:27
Чакай сега, аз не съм против използването на инструктор/треньор, който да помага и да показва всичко това, което си изброила, аз съм против очакванията този треньор да свърши чудото да “мотивира” и да “следи (???) какво ям”. Защото мотивите са това как изглеждаме, това как се чувстваме, това какво си причиняваме в здравословно отношение. И ако това не е достатъчно, то никой треньор/инструктор или надзирател/детектив няма да помогне.
07.02.15
12:34
Да, за да е оптимално начинанието, мотивацията трябва да извира от нас.
Обаче, при някои хора има нужда от начален старт - от мотиватор, който да проправи път на вътрешния им извор, защото не могат да се справят сами.
Случвало ми се е да срещам хора, които знаят, че начинът им на живот ги разболява, но въпреки това не се наемат да направят голямата крачка и да излязат от зоната си на комфорт. Къде от страх, къде от незнание. Трябва им съвсем малко подритване отзад, след което вече се взимат в собствени ръце и вече ОСЪЗНАВАТ сериозността на проблема.
Към авторката - не мога да се сетя за фитнес в този район, защото ми е непознат. Може би трябва малко повече разяснения, ако някой познава такъв треньор. :)