30.09.13
21:45
Здравейте казвам се Георги на 16 години от Стара Загора.Като цяло мога да кажа,че имам известни познания на тема тренировки и хранене,придобити най вече от четене на статиите и темите във форума.Никога не съм си и помислял да попитам нещо тук тъй като до сега се справях и сам,но ето че дойде и този момент.
Занимавам се със различни спортове от както се помня,но не сериозно.Миналата година в началото на април започнах тренировки на лостове (така наречения стрийт фитнес). Целите ми бяха две-да натрупам мускулна маса и да науча по-специфичните движения силови,везни,флагове и т.н.Когато започнах да тренирам бях 58 кг. 172-3.С много положени усилия успях да кача доста килограми при това прилично чисто.Станах 70 кг за по-малко от година и половина.Научих силово,задна везна,л-сит и други такива.Изведнъж промяната спря.Вече няколко месеца си стоя на същите килограми и сериозно обмислям започване на тренировки във фитнес зала.
Тук е моят въпрос дали тази: http://www.bb-team.org/workout/1290_oshte-poveche-muskuli-sled-polovin-godina-v-zalata програма ще е подходяща за мен.Избрах нея защото не съм напълно начинаещ в тренировките,а и ми се видя подходяща за типа на тялото ми (по собствена преценка се определям като екто-мезоморф).
Бих желал някой компетентен да ми каже дали програмата става или трябва да потърся друга или в краен случай да съставя подходяща за мен.
П.С:Стремя се да ям здравословна храна,като на ден приемам по 3000-3100 калории.Спя по 8-9 часа минимум.