НВД и програма за тренировка

01.10.13
00:08

Здравейте от вчера съм на НВД и се чудя към каква програма да се насоча.От юни не съм ходил в зала само лостове лятото.Занимавам се с футбол(тренирам всеки ден).Висок съм 180 75 кг целта ми е да по-оформя гърдите и да изчистя мазнините,ако не се лъжа подкожния процент е 15-20 % ще кача снимка да може и вие да прецените.За сега съм се спрял на тази http://www.bb-team.org/workout/1359_programa-za-obem-v-tri-dni-za-nachinaeshti

08.10.13
20:01

казано от bicepcurl на 08.10.13, 16:20:

Така като те гледам бих ти препоръчал да качваш, не да сваляш. И без това в такъв сезон влизаме, метаболизма се забавя. 15-20% мазнини си е съвсем здравословно, ако питаш мен.

Ми няма как да качвам поради причината,че тренирам и това ще ме направи по-тромав.НЕче след време ще стана професионалист,ама кой знае.Аз не искам да сваля 10 кг, 2-3 ама мазнини,не като преди да не ям да тренирам като животно.За сега като гледам е добре 400 гр эа седмица и в огледалото е добре.Мисля към 20 да си взема анимал и така.

П.с Благодаря за мнението :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1