02.10.13
14:34
Не можах да пусна нова тема в съответния раздел,затова ще публикувам ревюто си тък.
С фитнес се занимавам от около 6 години,като послените 3 доста сериозно.Предишният ми опит с подобни продукти се опира до BSN NO Explode (стара и нова версия) ,Universal Animal Rage,Controlled Labs White Flood,AN Black Cats.Реших да използвам този продукт,заради големия шум,който се вдигна около него и хилядите позитивни ревюта,които прочетах в чуждите форуми.Очакванията ми от продукта са за прилив на енергия,ментален фокус и издържливост в залата,тъй като работя по 9 часа на ден и имам нужда от леко ‘’побутване’’ преди тренировка.
Вкус и разтворимост 7/10
Ще започна с тази характеристика,въпреки,че тя за мен е най-маловажна.Аз лично оценям даден продукт по резултатите и вкусът за мен почти не е от значение.Моят продукт беше Berry Lemonade и вкусът определено не беше лош,но малко по остър за моите вкусови предпочитания.Имаше остатъчен сладък вкус,което не ми се понрави.Разтворимостта беше прилична.Понякога оставаха малки частици на дъното,но нищо проблематично.
Енергия 5/10
Тук този продукт абсолутно ме разочарова...Очаквах доста по голям прилив на енергия и тласък,но определено не го получих.Както казах работя по 9 часа на ден и приливът на енергия след работа е особено важен за мен,но този продукт не ми даде нищо повече от 1 кафе...След,като бях прочел всички тези ревюта за прилив на ‘’адска енергия’’ определено бях доста неприатно изненадан и продукта не оправда и грам от очакваниятами.
Ментален фокус 4/10
Тук отново нищо съществено.По принцип смятам,че менталното ниво зависи от отделния индивид,а не от суплементите,но това е друг въпрос.С Craze не усетих абсолютно никаква промяна в този аспект.
Напомпване 7/10
Основната цел на Craze не е напомпването,а и никога не съм го целял в тренировките си.Определено имаше малко по добро напомпване и отделни изпъкнали вени,но отново нищо ‘‘Crazу’‘.
Сила и издържливост 9/10
Това е най-силната страна на този продукт.Определено намалих почивките между отделните серии и усещах по-малко умора по време на тренировка.По принцип тренирам доста интензивно, с малки почивки между сериите и упражненията и определено Craze ми помогна доста в тази насока.Силата ми също се покачи леко,нищо огромно,но покачих килограми на почти всички упражнения.
Цена 7/10
Закупих продукта за 72лв,което за около 30+ дози не е лоша сделка (употребявах по 1.5 лъжички след 1вата седмица),но има и доста по-изгодни продукти на пазара.
Цялостна оценка 7/10
Като цяло останах доста разочарован от този продукт,защото имах доста по-големи очаквания към него,заради целия шум,който се вдигна около него и многобройните препоръки,които ми бяха дадени от приятели и експерти.Не казвам,че Craze не работи,защото имаше и позитивни ефекти за мен,но нищо ‘’лудо’‘,което друг продукт от този клас не би ми дал.Държа да отбележа,че не съм резистентен към стимуланти и досега съм усещал вички предтренировъчни продукти,които сум ползвал и определено това беше най-слабият.Лично не бих закупил Craze отново,защото има доста по-работещи продукти на същата цена.Дано съм помогнал на някои с ревюто си,като в никакъв случи не искам да правя антиреклама на продукта,а изразявам честното си мнение. ПО-ЗДРАВИ !