02.06.05
17:04
Първо - Здрасти:)
Това ми е първия пост във форума :wink:
Значи в крайна сметка реших да почна да пия Fat Burners и/или L-Carnitine. За да се позабърза малко свалянето на мазнини, които натрупах, след застояване много дълго(но това е друга тема).
Та значи - казаха ми да ги пия заедно. Взех си Fat Burners на Optimum и Acetyl-L-Carnitine на Twinlab. До тук добре...обаче на опаковката с burner-ите пише да се взимат по 1 капсула, 2 пъти на ден - преди хранене.
Докато някои хора ми казват да ги пия по 2 капсули, 3 пъти на ден- по време на хранене.
За сега си приемам само Л-Карнитина... докато не разбера как точно се пият пустите burner-и.
Зададох същия въпрос в няколко други форума, но отговор не получих... общо взето :?
Та се надявам поне тук някой да ми отговори...
Мерси предварително :wink:
Здравей и добре дошла във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни мигове тук. Темата е за раздел “Хранителни добавки” и се надявам, че ще проявиш разбиране към нейното преместване.
Конкретен съвет няма да ти дам, но ще ти кажа, че един приятел щеше да умре (буквално), вследствие на леко повишен прием на фет бърнър. Та незнам....
Сопред скромното ми мнение, взимай само ел-карнитина.
Поздрави
02.06.05
17:31
Ок, сори, че съм сбъркала раздела :)
Ъх.... аз си мислех, че Бърнерите са абсолютно безвредни :shock: :shock:
А относно Л-Карнитина... в момента го пия 1/2 час преди тренировка. Добре ли е?
А и... него пък по колко да го приемам?
В момента пийвам по 1 капсула(500 мг) преди тренировка... би ли било да бъде възможно(:mrgreen:) да взимам по 2?
Вредно ли е?
02.06.05
20:21
аз л-карнитин на нутрим пих по 4 капсули на ден 2 сутрин и 2 вечер а ако имам тренировка през деня 2 преди нея и 2 вечерта но за жените не знам как точно стоят нещата а за фет бърнъра ако ще го пиеш най-добре си го пий както пише на опаковката не слушай “разбирачи”
успех :)