02.10.13
21:27
Отдавна имам акаунт, винаги съм се занимавала с някакъв спорт но не толкова сериозно- 2-3 пъти в седмицата във фитнес залата предимно кардио и много разходки в планината.
Сега отскоро съм се захванала сериозно и постояно с фитнеса.. вече почти втори месец следвам моят хранителен план и фитнес програмата ми.
Със спазването на хранителният режим ми е трудно, често кривам от правият път но продължавам..
Започнах с около 31% подкожна мазнина
сега съм 55кг и около 25% подкожна мазнина
програмата ми е следната:
Понеделник - крака / кардио
Вторник - бицепс / трицепси / рамене / кардио
Сряда - гръб / кардио
Четвъртък - седалищна мускули / ханш, бедра / кардио
Петък - крака / коремни мускули / кардио
Събора - разходка в планината ( ако времето е лошо в къщи си пускам на дискове Инсанити или Тай Бо или нещо друго)
Неделя - разходка в планината ( ако времето е лошо в къщи си пускам на дискове Инсанити или Тай Бо или нещо друго)
като хранителен план горе долу следвам ниско въглехидратно хранене..
ето и за днес сряда :
първо хранене * омлет от 4 белтъка
*овсени ядки предварително преготвени от вечерта и цяла нощ престояли в хладилника( около 1/3 чаена чаша овесени ядки+1суп.лъжица леноно семе+2 суп.лъжици кисело мляко 1 %, + подсладител)
*една ябълка
второ хранене *протеинова палачинка( 2 белтъка+1мерителна лъжижа протеин на прах+ 1 чаена лъжица фъстъчено масло + малко прясно мляко - това се слага в тиган с незалепващо дъно)
*четери малки домата
трето хранене *1 чаена чаша сварени воденички
* 1чаена чаша карфиол
* малко сварен кафяв ориз
четвърто хранене *половин чаена чаша извара
* половин чаена чаша сварени воденички
* 2 малки домата
пето хранене *около 15 бр. сурови ядки( днес микс кашу и лещник)
* една доза протеин
това е засега ...
Темата беше редактирана от latinka на 03.10.13 06:36.
02.10.13
21:41
МОЛЯ ТЕ, оправи си поне заглавието на дневника, защото е много дразнещо и набиващо се на очи - ентУсиаст .... Извинявам се за оффтопика, но такива грешки просто ме влудяват и ме карат изобщо да не чета нататък.. иначе успех с дневника.
П.С Най-забавното е, че дори е написано правилно под профила ти, когато си избирала сред опциите като каква да се определиш... “фитнес ентусиаст”, но няма кой да види:)
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 02.10.13 21:42.