Моето НВД - Как е?

03.06.05
00:01

Ето какво успях да сътворя  :)  :

12.30 - 150гр Овесени Ядки с мляко и 2 лъжички мед
13.00-13.30 - 1 Ябълка
15.30 - 2 кисели млека
18.00 - 250 - 300гр пилешко/пуешко/свинско - за разнообразие мисля да редувам
19.30 - 100гр ядки
21.30 - Омлет със сирене/3 яица + сирене/кашкавал - пак за разнообразие
24.00 - 250мл Мляко - тук незнам дали евентуално ако сложа какао ще попречи на НВД-то?
3 пъти на ден по 2 хапа Universal Super Cuts 3
Часовете са малко късни понеже лягам и ставам доста късно, даже сега заради диетата пак ще нормализирам малко :)
Мисля да тренирам 3 дни в седмицата, като въртя колело по 30 мин след тренировка ,а в останалитре дни да тичам по 4-5 км сутрин на гладно, като пия аминокиселини/протеини преди тренировка, освен това почти всеки ден играя около час тенис на маса.
В момента съм 1.87м и 86к, 92см обиколка на корема.
Как мислите - добра ли е програмата или има нужда от промени?

DO

03.06.05
08:35

ядките съдържат доста въглехидрати а попринцип след 18:00 не хубаво да приемаш  въглехидрати такаче или ги сложи по-рано или ги махни зависи дали другите неща ти осигуряват дневния прием на вещества виж и в другите теми прегледай ала бала
успех !

03.06.05
08:41

Това е готино, само дето не ми прилича много на НВД. Важното е обаче как се чувстваш и дали има резултат. Единствено не ми харесва, че до 15:30 си почти без протеин. Виж там с ядките нещо да добавиш. А какао в 00:00 часа незнам дали ще ти се отрази добре. Ако не ти пречи да спиш и е без захар не е проблем, ама ме съмнява да ти харесва без захар....

03.06.05
15:04

ами за ядките - това за 18 часа е за хора, които лягат по-рано, аз като лягам към 3 би трябвало да мога да ям поне до 9-10 :)
иначе съм си новак в правенето на диети - защо да не прилича на нвд? и какво може да променя за да заприлича, защото предполагам, че ще даде по-добър резултат, четох сайта, но там пише за нвд - месо, млечни изделия и ядки и аз с това се опитах да го наравя, от овесените ядки, меда и ядките би трябвало да приемам към 100гр въглехидрати, колкото да имам сила да тренирам, но нещо съм объркал явно  :(

03.06.05
15:32

А не, добре си е, просто съм свикнал хората на НВД да приемат по-малко въглехидрати. Екстра е в това отношение сопред мен. Само повиши белтъчините в по-ранните часове.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1