Мнения за НВД

Здавейте, бих се радвал ако някой сподели мението си за хранителния ми режим или по-конкретно дали калориите са достатъчни. Първо малко инфо за мене:

Тренирам от 3 години, спазвал съм 2 пъти НВД но проблема е че сега работя и нямма голям избор в храната. Висок съм 1.87 , в момента съм 96 кг, като зимата в период за маса бях 109. Идеята е да се свалят КГ до 90. Човек с големи и тежки кости съм затова и кг може да ви се струват малко в повече. Тренирам 5-6 пъти седмично + 2-3 кардио трениовки. Спя по 10-10.30 часа на ден. Всеки ден когато съм на работа (понеделник-петък) меню-то ми е следното:

закуска : 8.15 сандвич (знам знам :( ама не мога да ставам по рано за да си рпавя нещто др.) черен хляб с домати и сирене , около 200г всичко.

обед: 11.45 салата домати и краставици (150гр) сирене (100гр) и няккаво месо (100-150гр)

вечеря: 18.45 (след тренировката точно) Кисело мляко 2.5% + Съроватъчен протеин около 45гр с мляко.

Разпускащ ден : събота

03.06.05
09:32

Ееее, крайно недостатъчно ми се вижда. Може би да вкараш 2-3 междинни хранения - мляко, ядки нещо.....  Иначе описаните хранения са добри според мен.

Да и мен това ме притесява , че е малко храната, но от друга гледна точка... по добре ли е да се кача до барчето и да изям един шоколад? :( Това което ме притеснява че просто няма какво да си купя за храна на момента. Ще съм ти благодарен ако дадеш някаква идея.... казваш ядки и мляко. Това какво ще рече 50-100 гр ядки м/у закуската и обяда и обяда и вечерята + кофичка кисело мляко или?

03.06.05
10:12

Еми нещо такова. Едно междинно хранене може да е: кофичка мляко; пакетче ядки; кофичка мляко+малко ядки.

А за самите ядки какво би препоръчал? С по високо съдържание на растителни мазнини предполагам - фъстъци или ? А като грамаж предполагам не повече от 50-100 гр?

03.06.05
13:01

Еми да, ако говорим за препоръчване бадеми, лешници, шам-фъстък, орехи, фъсъци, в този ред някъде. Аз ям фъстъци по финансови причини. Ако взема да си позволявам скъпи храни при тея количества ще стане страшно :lol: Аз за грамажа, ако са само ядките по 70-80 грама, и 100 може, обаче са си тежка храна - зависи аз и по 150 ям понякога. Ако ще са с мляко 20-30гр вършат работа, там целта е друга.

Поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1