Стрийт

15.10.13
15:23

Здравейте. Неведнъж съм писал тук. Този път въпросите ми са ясно конкретизирани с примери. Започвам с номер едно.
1. Колко време преди тренировка се яде? Примерно може ли да ям в 2 и 30/3 за обяд, в 4 без 15 някоя филийка и 4 и 30 на лостове. Следващо хранене към 7. Учащ съм, на училище може в допълнение на закуската да си нося и някакъв плод.
2. Конкретно - Целя Основно сила (55%), Маса (25%), Релеф - 15% . Или накратко - Не искам да съм някакъв супер мощен, а в същото време и някакъв анорексик. Не искам да съм и масивен, а да не мога 30 лицеви дет се вика. Не искам и да съм само релефен, щото... по добре да спра да ям, ще се изяистя отсякъде. :D Имам предвид.. Какво имам предвид, Изключително малко са лостаджиите (зарибените) с ръце, по малки от 40 санта. Малко са просто. Моите като че ли са 37 и 5 някъде, ама сега май нещо са в застой :D Със тренировки 5 дена в седмицата стрийт фитнес и 2 карате възможно ли е да направя ръце, корем, крака и т.н.? От тази седмица започвам лягане в 10/10 и 30 и ставане в 7. Напрактика, 8 9 часа сън.
3. Ето един мой примерен хран. режим.
10:30 - хамбургер (385 гр.)
2:30 - вкъщи каквото има - пилешка супа. яхния, картофени кюфтета, каквото е направено :D
3:00 - някакви плодове - 2 ябълки, 3 праскови - абе каквото.
7:00 - като обяда.
9 / 9:30 - нещо леко, едно кисело мляко или нещо такова.
Ако усетя че не ми стигат протеините - Бам едно пакетче извара на Мероне, 45 гр. протеин + 2 ябълки + малко какао и 3 лъжици кисело мляко.
Леко съм напълнял, а т ренирам всеки ден - значи съм в калориен излишъл, следователно ежедневното трениране не е проблем, нали?
4. Ако тренирам ръце, правя това - 40 50 кофи, 40 50 набирания, 90 лицеви.
Ако тренирам корем - 70 80 набирания и 240 коремни преси. Има една 8 минутна тренировка, няма да ви дразян с линкове, ако някой е заинтерисован - Вбокс7, 8 минутна тренировка а корем. С такива тренировки възможно ли е покачване на сила, релеф и маса? (Крака = плуване, събота. На каратето си ритам достатъчно, дет се вика :D)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1