15.10.13
18:56
ами... какво да ви кажа... започвам лекооо да се отчайвам вече... на 15 съм , тежа около 80кг и съм с между 11-13% телесни мазнини ... така , до тук добре. проблемът е, че не щат да падат надолу , независимо какво правя. опитах диета с 20% въглехидрати , която имаше ефект първата може би една седмица, след което си върнах всичко обратно =/. Проблемът според мен е , че тялото ми се адаптира твърде бързо към даден вид натоварване, тоест ако бягам в продължение на две седмици пулсът ми не се вдига повече от 110-115 , като в началото е стигал до 130 т.е интензивността ми не е ниска. Преди два месеца се захванах с п90х програмата и ми се отрази добре, като ме смъкна до тези 11-13% от може би 14-15% , но като всеки леееко вманиачен искам да съм 7-8% . Та ако някой може да ме посъветва какво да правя по-нататък , бих бил много благодарен. Ходя всеки ден на фитнес, тренирайки различни групи за по час-час и половина всеки ден , като някой път правя двуразови, а в другите дни правя кардиото от п90х. Та като бърнър си взех Блек Файр, знам , че не е много подходящ за моята възраст и , че може да е вреден , но да кажем , че съм готов да поема риска , стига да има ефект . Благодаря предварително